Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Els mossos d'escuadra agredeixen amb puxons a la manifestació en defensa dels espais alliberats.
20 mai 2007
La manifestació del passat dissabte 19 de maig va ser un exemple més del gir a la dreta que caracteritza al tripartit i en concret als responsables de la conselleria d'interior IC-EUiA amb en Joan Saura com a màxim responsable. També ho va ser de la brutalitat exercida per un cos policial amb curta però intensa tradició repressiva i de l'ús d'armes desconegudes, punxons, per agredir els manifestants sense ser vistos, degut a les petites dimensions de l'arma. Es per això que volem denunciar:

1 Les polítiques repressives contra els moviments socials que s'estan incrementant en els darrers temps, enmarcades dins d'una consigna de tolerància zero a qualsevol forma d'expressió de la dissidència dins de l'espai públic.

2 La desmesurada actuació policial contra una manifestació que es va plantejar des d'un primer moment lúdico festiva i comunicativa. Lo qual va quedar impossibilitat degut a que la intimidació exercida va provocar que molta gent no poguès exercir el seu dret a manifestar-se per por. I que acte seguit altre gent intentès marxar degut a l'ansietat provocada per una situació de terror i se li neguès el dret a abandonar l'espai de manifestació convertint-se aquesta un cop desconvocada en un segrest.

3 La impunitat policial alhora d'emprar punxons en una manifestació on es van provocar més de 15 ferits per aquesta arma a més d'altres persones contusionades amb porres, patades i cops de puny dins d'una manifestació de la qual era impossible marxar ni accedir-hi.

Seguim treballant per tal d'aconseguir totes les dades sobre la gent contusionada amb aquest arma i dimarts es passarà un altre comunicat.

Assemblea d'okupes de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els mossos d'escuadra agredeixen amb puxons a la manifestació en defensa dels espais alliberats.
20 mai 2007
Els polítics corruptes i mentiders, els policies corruptes i mentiders, els jutges corruptes i mentiders, cap d'ells podrà amb nosaltres, no evitaràn que denunciem tot el que fan, no impediràn que continuem construint l'alternativa que surt dels nostres cors i la nostra ànima.
Re: Els mossos d'escuadra agredeixen amb puxons a la manifestació en defensa dels espais alliberats.
21 mai 2007
Per veure el vídeo:

http://tv.barrisants.org/index.php?sec=1&fit=07052100200274#video

Salute!
Autenticacio de comunicats
21 mai 2007
A veure si valideu el correu electrònic en publicar!
Els mossos d'escuadra intenten defendre als ciutadans dels manifestants incivics
23 mai 2007
Els ciutadans de Barcelona (persones empadronades a BCN i que son respectuoses amb les lleis, que posem nosaltres mateixos a traves dels nostres representats electes, per gestionar la convivencia a la nostra ciutat), estem acostumats a que als nostres barris es facin aquesta mena de concentracións de desarrapats i antisistema, que acaven en molts casos amb accions inciviques. Ja era hora que la policia fes alguna cosa per controlar-los. Si no els hi agrada la nostra societat i les nostres lleis, que marxin a l'Antartida (allà podràn ocupar alguns iglus...si els construeixen primer).
Re: Els mossos d'escuadra agredeixen amb puxons a la manifestació en defensa dels espais alliberats.
25 mai 2007
Tu si que vius tancat en un iglú,

Tu si que tens el cor ben gelat.
Sindicato Sindicat