Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[Lleida] Concentració ciutadana en solidaritat amb els joves tancats a la seu de la CGT de Lleida
19 mai 2007
Els concentrats han tallat el trànsit de l’Avinguda Catalunya durant cinc minuts
DSC06928.JPG
DSC06935.JPG
Una trentena de ciutadans s’han concentrat davant de la seu del sindicat CGT per mostrar la seva solidaritat amb els joves que des de dijous segueixen en arrest domiciliari. Els joves, que compleixen la condemna imposada per una acció de denúncia de la simbologia franquista a la ciutat, continuen penjats del vuitè pis de l’edifici.

Els nombrosos suports i visites que els joves antifeixistes estan rebent ens refermen en la denúncies que a través d’aquesta acció volem asseverar:

-     No podem comprendre la passivitat de la Paeria envers iniciatives ciutadanes, com la campanya ciutadana per la retirada de las simbologia franquista, que han rebut el suport de milers de persones. Més de 1.500 ciutadans han avalat aquesta denúncia amb la seva signatura i centenars han participat als cercaviles, concentracions, xerrades i altres actes de rebuig realitzats durant cinc anys.

-     Denunciem la persecució que s’està fent dels diferents col•lectius socials de la ciutat i l’aplicació de mesures clarament desproporcionades amb l’objectiu de criminalitzar aquells col•lectius i persones descontentes i crítiques amb l’actual política municipal.


Demà diumenge a les 19 hores, en motiu de la fi de l’arrest imposat als joves antifeixistes, es celebrarà un berenar popular a la seu de la CGT (vuitè pis del número 2 de l’Avinguda Catalunya).


Lleida, 19 de maig de 2007

Assemblea de Joves de Lleida–CAJEI
Confederació General del Treball
Mira també:
http://www.simbolsfeixistes.tk
http://www.racocatala.cat/ajll

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] Concentració ciutadana en solidaritat amb els joves tancats a la seu de la CGT de Lleida
19 mai 2007
Molt bé, solidaritat des de Reus, no afluixeu.
Sindicat Terrassa