Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Acció al construmat
19 mai 2007
Avui, s´ha fet una acció al construmat.
Pel que sembla hi ha un grup de persones que han estat identificades i de moment retingudes per haver realitzat una acció a la fira construmat dins les jornades de l'"Està tot fatal".
Es demana a la gent propera al barri que s´hi apropi a donar suport als retinguts!
Salut i lluita!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció al construmat
19 mai 2007
es confirma un detingut a l'acció!
Concentració des d'ara mateix a la comissaria de Les Corts delñs Mossos!
Tallada més d'una hora la pl. Espanya, trentena d'identificacions i un espectador detingut.
19 mai 2007
Passades les 11 del matí, una cinquantena de persones es dirigien a les portes de la Fira de la Construcció de Bracelona CONSTRUMAT i bloquejaven el tràfic rodat a la plaça d'Espanya, ubicació de la fira. Tres persones s'encadenaven de banda a banda de la plaça impedint el pas del cotxes, mentre d'altres seien al llarg del paviment tallant també el tràfic. Les persones que estaven convocades duien cartells de la Setmana de Lluita en Defensa del Territori i contra l'Especulació Està Tot Fatal. S'han cridat diverses consignes contra l'especulació i els plans urbanísitics que amenacen el barri, fet que ha fet que diversos veïns i veïnes, així com vianants, s'afegissin a l'acció.

Una hora més tard, els antiavalots dels Mossos d'Esquadra començaven a desallotjar la gent concentrada. Diverses persones han afirmat que l'actuació policial ha estat molt violenta, amb puntades de peu, cops de puny, estirades de cabell, etc. Molta de la gent ha estat identificada, mentres els duien cap a un racó de l'entrada de la fira. Allà, la gent que passava pel carrer i que estava mirant, han anat a donar suport i una de d'aquestes persones, sense cap justificació, ha estat detinguda. Ara mateix està retinguda a la comissaria de les Corts. Hi ha una convocatòria davant d'aquesta comissaría per donar suport.
Re: Acció al construmat
19 mai 2007
FOto 1.jpg
FOto 2.jpg
FOto 3.jpg
fotografies de l'acció a Construmat i de la detenció d'un vianant
Re: Acció al construmat
19 mai 2007
Ha sortit al TN de tv3 i als informatius de televisión española...Enhorabona!!
Re: Acció al construmat
19 mai 2007
doncs si sortim a les teles extranjeres, que més volem?
Re: Acció al construmat
20 mai 2007
doneu llàstima!!!!!, HIPÒCRITES!!, jo era present entre el públic i els mossos no van fer res, ataqueu als feixistes i no respecteu les idees dels altres, i us importa una merda la resta de la gent.D'aqui uns anys, quan hagueu heretat la pasta dels pares, tallareu el boulevard rosa? PATETIC
Re: Acció al construmat
23 mai 2007
Josep portaves l'uniforme mentre eres entre el públic?

Què podem heretar dels nostres pares/mares? La hipoteca?
Sindicat Terrassa