Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
19 mai 2007
La situació al Pais Valenciá no está per a abstencionismes ni vots en blanc...aixó ès una situació de catástrofe. Cal una acció urgent i activa. No ès temps de matissos ni de dubtes.
Venceremos (Valencia 1936).jpg
el legado de Rita y el PP.bmp
>Al País Valencià cal un canvi, PASSA-HO!
>Cal traure als abstencionistes d'esquerres de sa casa el 27-M
>Cal votar per fer fora el PP de les institucions valencianes
>
>
>A uns certs abstencionistes
>
>Ramón Lapiedra y Rafa Xambó
>
>Ho diuen els que en saben d'aquestes coses, experts en anàlisis electorals: que ací, al País Valencià, a més participació electoral, millor són els resultats de l'esquerra, i a més abstenció, major proporció de vots per al PP. Concretament, amb una abstenció per sota del 25%, sembla que el PP valencià no podria hui revalidar l'actual majoria absoluta a la Generalitat.
>Ara, a les portes de la cita electoral del proper 27 de maig, podria ser que d'aquest grau d'abstenció depenguera en gran mesura una possible pèrdua de l'actual majoria absoluta del PP a la Generalitat i a certs ajuntaments, i un augment correlatiu en els resultats electorals de l'esquerra.
>I què , podria dir tal volta algun d'aquells abstencionistes. Tanta diferència hi ha entre el PP i les altres sigles que s'acaben d'esmentar A cas no són essencialment el mateix Doncs, no: no ho són, ni de bon tros, al nostre parer. En particular, són profundament diferents per uns intangibles d'una importància extrema en la recta ordenació de la vida pública: diferents, perquè des de fa anys els dirigents del PP apliquen al País Valencià, i a la resta d'Espanya, una manera de fer política basada en la manipulació informativa, la negació mediàtica de la realitat més palmària, i la falta de qualsevol escrúpol a l'hora d'embolicar, falsejar i mentir. Si algú vol constatar personalment allò que acabem de dir, que escolte un moment (no hi caldrà més que un moment!) els informatius i programes d'opinió de Canal 9 televisió, o que s'informe sobre la parcialitat extrema amb què ha actuat la Generalitat a l'hora d'atorgar les darreres llicències d'emissió de ràdio i de televisió a les nostres terres; o encara que contemple, si l'oi li ho permet, l'espectacle irresponsable d'un PP entorpint maliciosament, contra l'interès dels valencians, l'obtenció d'aigua dessalada o els transvasaments interns, perquè pensa amb això desgastar electoralment l'oposició.
>Una manera de fer política com aquesta deteriora la qualitat de la democràcia, i l'única manera de què a la llarga no tinga efectes letals sobre aquesta qualitat és que siga desautoritzada pels resultats electorals. Sense aquesta desautorització acabarà quallant una concepció de la política on tot val, que és la concepció en la qual està plenament instal·lada a hores d'ara la direcció del PP, a casa nostra i a la resta d'Espanya. Heus ací, al nostre parer, els termes amb què es presenta en tot primer lloc la responsabilitat de votar el proper 27 de maig.
>Però, tal volta algunes de les persones que no voten pensen, inconscientment, que si les coses hui no estan massa bé en política ja milloraran potser més endavant perquè, en el domini social, les eventuals conquistes assolides estarien per sempre més garantides contra una involució impensable, de manera que amb vista al futur allò ja aconseguit, per poc que siga, quedaria per sempre més garantit. Però, no hi ha, no cal dir-ho, una tal garantia en la vida social, i l'error d'aquesta pretensió radica únicament en el seu caràcter inconscient o poc meditat. Mirem els països musulmans, per exemple: contra tota esperança, la senda del laïcisme començada per molts d'ells en els anys cinquanta del segle passat ha reculat dramàticament a vells estadis de fonamentalisme religiós. (Siga dit sense voler traslladar tal qual a les nostres latituds una experiència històrica tan tremenda).
>Aquestes consideracions tenen ací el sentit que segueix: si tot allò que hi ha de reeixit, ara i ací, en la cosa pública, estiguera garantit contra qualsevol retrocés, potser u podria cedir encara al mal humor del moment contra alguns o contra tots els partits polítics, o cedir a la simple peresa, o també als encants d'un posat desdenyós, i no anar a votar pel partit que puga estimar més convenient, o encara si se'ns apura menys inconvenient. Però, com hem dit adés, no tenim cap garantia en eixe sentit, i per això allò més raonable serà d'anar a dipositar reflexivament el nostre vot en cada convocatòria electoral, perquè ben poc és allò que està escrit en les estreles, i perquè quin serà el nostre futur social, si progressem o si reculem, dependrà d'allò que encertem a fer, sense demora i sense abstenció, en cada circumstància concreta.
>*Membres de Valencians pel Canvi.
>
>
>Més informació
>
>http://www.valencianspelcanvi.org/
>
>Ja en tenim prou
>http://www.jaentenimprou.org/
>COM POTS CONTACTAR
>A través de Ca Revolta (telèfon 963922088, matins)
>

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
19 mai 2007
Els valencians que ho creguinb oportú... ABSTENCIÓ ACTIVA. que com ja s'ha demostart al Principat, PSOE +Represors per sistema+Esquerra Reformista de Catalunya, no són el canvi de res, ans al contrari, són el mateix des de l'esquerra institucionalitzada!
Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
19 mai 2007
No t'enganyes a tu mateix,saps que l'abstenció no serveix per a res, que al sistema se li'n fot que no vages a votar. Pel contrari, ja li va bé, perquè estàs afavorint a la dreta més extrema.
Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
19 mai 2007
La abstencion no sirve PARA NADA, excepto para reforzar la victoria de los que mantienen el regimen.



Todos a votar fuera a los puercos !!
Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
19 mai 2007
MIRA CHAVALES NO ES AHORA QUE CONVENCEREIS A LOS ANARQUISTAS QUE LLEVAN CASI DOS SIGLOS CON EL TEMA DE NO VOTAR . LEER E INFORMASE ANTES DE HACER CAMPAÑA POLITICA DE VOTAR A PARTIDOS POLITICOS SI TODOS LOS VOTANTES SE UNIERAN CON LOS ANARQUISTAS ESTOS SI CAMBIARIA Y SE HARIA UNA REVOLUCION. NUNCA PLANTEAIS EN ABANDONAR VUESTRA MENTALIDAD PARTIDISTA , Y ESPERAIS QUE LOS ANARQUISTAS SI LO HAGAN. VAYA TELA!!
Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
20 mai 2007
Com es nota que no vius aquí al Pais Valenciá : destruit el seu paisatge, l'horta,la cultura,l'història,la llengua,la sanitat publica,l'ensenyament public,la ciutat,els barris...tot plé de corrupció urbanística, monuments faraónics i ultra-dreta.
Aixó ès una emergència, una situació desesperada, i amb gent ignorant com ara tu...tindrem la destrucció del nostre poble com a futur.
Voteu encara que siga tapant-se el nas !!!!
Re: Comunicat urgent als valencians , passa-ho !
20 mai 2007
Jo no tinc res contra els anarquistes pero soc valenciana i tb pense que estem farts ja d'açó,i no votar afavoreix al pp,ens agrade o no,i està vist que si no n'hi ha revolució,les coses no poden canviarse més que a través del vot,i de les eleccions,i no fer res genera no canviar res,pq ens agrade o no,ara mateix un canvi de govern sols és viable a través del vot,pq jo la revolució no la veig per enlloc,lamentablement.
Sindicat Terrassa