Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Assemblea Popular per un Habitatge Digne i Contra l'Especulació
18 mai 2007
Després d'una setmana de mobilitzacions per un habitatge digne i contra l'especulació, la ciutat de Sabadell es preparà per l'assemblea popular per un habitatge digne que es realitzarà demà i que s'espera sigui massiva. (Casal Pere Quart 18h, Rambla 69).
cartell assemblea 19 de maig.jpg
campanya contra la precarietat.jpg
acció erc.GIF
Des del MPS s'ha vist la necessitat de crear un espai de debat, treball i denúncia obert a tota la població de Sabadell des d'on es pugui donar resposta a la situació actual a Sabadell en matèria d'habitatge.

Aquesta proposta es dóna en el marc de la campanya Contra la Precarietat que enguany s'ha engegat i que pretén identificar i donar resposta a les principals fonts de malestar de les classes populars sabadellenques: habitatge, mercat laboral i educació.

Per això, després de constatar que les institucions sabadellenques no només no han donat resposta a aquestes mancances sinó que n'han estat còmplices es considera que l'única forma de fer front a aquesta situació de precarietat és l'autoorganització popular. En aquest sentit, després d'una setmana de mobilitzacions de denúncia de l'especulació i dels seus responsables amb performances, accions davant les seus del partits, xerrades a instituts, entitats, es realitzarà demà "l'assemblea popular per un habitatge digne i contra l'especulació" amb la voluntat inequivoca de donar la veu al poble sabadellenc i dotar-lo de les eines necessàries per lluitar contra aquesta situació.

US HI ESPEREM!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea Popular per un Habitatge Digne i Contra l'Especulació
18 mai 2007
epr què l'assemblea per una vivenda digna, els v de vivienda i tota aquesta colla no s'han sumat a ESTA TOT FATAL?...per què no s'ha aprofittat per fer, ni que sigui durant una setmana un front comú?
serà que el missatge va un pél massa enllà...m'agradaria saber-ho, per saber en les properes ocasions a qui he de recolzar i a qui no....
gràcies
Re: Assemblea Popular per un Habitatge Digne i Contra l'Especulació
18 mai 2007
els de V fan les accions de Superviivienda als mitings electorals:

http://bcn.vdevivienda.net
Sindicat