Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Maulets davant la candidatura de l'assassí de Guillem Agulló a Xiva
17 mai 2007
Des de Maulets, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans, volem expressar la nostra més contundent i rotunda denúncia per la presentació a les eleccions municipals del poble de Xiva del conegut neonazi assassí Pedro Cuevas i el seu partit racista i xenòfob: Alianza Nazional.
Pedro Cuevas va estar condemnat l'any 1996 per ser l'autor material de l'assassinat del militant de Maulets, Guillem Agulló . Al judici, que va ser tota una farsa orquestrada pels poders polítics i mediatics de la ciutat de València i de l'Estat Espanyol, la justícia espanyola sentencià que l'assassinat no havia estat per motivacions polítiques. Periodistes com Maria Consuelo Reyna , jutges, policies, etc. començaren en eixe moment una dura campanya de criminalització, persecució i mentida contra Guillem, la seua família, els seus amics i el seu entorn polític ( Maulets i SHARP, especialment). Guillem estava sent assassinat de nou.

Ara, 14 anys desprès, es confirma el que la família i Maulets hem vingut repetint des d'aleshores: Pedro Cuevas és un assassí reincident amb ideologia neonazi i militant del moviment feixista valencià més violent, amb vincles amb l'empresari i president d' España 2000 , J.L. Roberto i amb el dirigent de Democracia Nacional , Manuel Canduela.

Maulets , constatem que, mentre il·legalitzen partits polítics legítims per les seues idees polítiques, permeten l'accés a les institucions a partits condemnats per les seues accions violentes i per la seua ideologia racista, xenòfoba i negacionista de l'Holocaust. L'Estat Espanyol i la seua “justícia� tenen vares de mesurar diferents segons quina siga la ideologia del jutjat.

Nosaltres, amb el record de l'assassinat del nostre company Guillem Agulló encara ben present a la memòria, juntament amb la família, hem de veure i patir com, no només l'assassí del nostre company és lliure i impune als carrers dels nostres pobles, sinó que, a més, pot presentar-se a unes eleccions municipals i, en cas improbable de sorgir elegit, decidir sobre el futur de les nostres ciutadanes i, inclús, cobrar uns diners retribuïts per les arques públiques. És el cim del cinisme.

Per tot allò exposat, Maulets exigeix a les administracions i representants polítics valencians i espanyols el següent:

• No es permeta al partit neonazi Alianza Nazional i, especialment, al seu militant Pedro Cuevas, l'accés a les institucions públiques i la seua participació a les eleccions municipals a Xiva ni Canals.

• S'investigue i perseguesca els vincles del partit Alianza Nacional i dels seus membres amb atacs a persones o col·lectius per raons polítiques, així com els possibles contactes amb altres formacions polítiques d'índole similar (España 2000, Democracia Nacional, Grup d'Acció Valencianista, Coalicion Valenciana, etc.).

• El reconeixement públic de la mentida que va suposar el judici per l'assassinat de Guillem Agulló i el seu reconeixement com a crim polític .

Així mateix, des de Maulets , volem cridar a les joves dels Països Catalans a treballar dia a dia contra el feixisme (siga de carrer, periodístic, judicial o polític) i a combatre , per tots els mitjans que es consideren oportuns , contra el racisme, la xenofòbia, l'espanyolisme i el nazisme. En definitiva, lluitem per la Independència i la Revolució!!

El combat maulet continua!
Guillem Agulló: no oblit, ni perdó!

Maulets el jovent independentista revolucionari
València (L'Horta, Països Catalans), 17 de maig de 2007
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more