Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
16 mai 2007
Les tres persones que aquest matí han despenjat una pancarta a una de les Tres Torres d'Esplugues continuen lligades a la façana de l'edifici. Per part de l'administració local no hi ha hagut cap moviment ni intenció d'establir cap diàleg, per la qual cosa l'acció continua igual.
Un cop la pancarta ha estat col·locada i s'ha creat un perímetre de seguretat per la mateixa gent de l'acció, els Mossos d'Esquadra s'han presentat a l'edifici, han creat un filtre policial d'entrada i sortida i han parlat amb les tres persones penjades. Sembla ser que al lloc també s'hi ha desplaçat una dotació de Mossos entrenats en treballs verticals que els han comunicat que en cas de no baixar voluntàriament haurien d'intervenir per finalitzar l'acció.

Les tres persones els han recordat les seves condicions per donar per acabada la protesta i tot seguit els Mossos han abandonat l'espai, deixant únicament el filtre policial d'accés. És probable que els Mossos intentin intervenir en qualsevol moment al llarg d'aquests dies, esperant trobar un moment en que la seva actuació passi el màxim desapercebuda possible.

Per altra banda, han estat diversos els veïns de les mateixes Tres Torres que han donat ànims des de les finestres de les seves cases a les tres persones de la façana mostrant així el seu recolzament a la protesta i el seu rebuig al pla Caufec. Altres veïns també s'han apropat i han trucat al telèfon de la plataforma per expressar la seva solidaritat amb l'acció.

Avui a les 19h s'ha convocat una concentració davant de l'ajuntament per explicar la situació i les motivacions d'aquesta protesta, i per recolzar a les persones que a hores d'ara continuen lligades a la façana de l'edifici. El proper dijous i divendres es realitzarà també una concentració a les 19h davant l'ajuntament amb el mateix propòsit.

Recordem que aquesta acció s’emmarca dins la Setmana de lluita en defensa del territori i contra l’especulació: ESTÀ TOT FATAL, PASSEM A L’ACCIÓ del 14 al 20 de maig. També recolza la campanya popular LES MAJORIES FAN MAL, EL CONSENS ÉS SALUT que es mobilitza per a que el PSOE perdi la majoria absolutista que manté des de fa 24 anys. També convoquen al CercavilActiu pels carrers del poble del proper dissabte 19 de maig des del mercat de Can Vidalet a les 18h.

Contacte:
Telf. 685 269 787
paremoselcaufec (at) rusc.net
Més informació:
www.noalplacaufec.net
www.entrebastidors.info
www.estatotfatal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
16 mai 2007
La concentració ha aplegat més d'una cinquantena de persones. S'ha estat parlant de la situació actual.

De moment les tres persones continuen lligades a la façana i no tenen cap intenció de moure's.

Malgrat el suport que han i hem rebut per part del veïnat de les 3 Torres (penjant domassos contra el pla caufec, cartells donant ànims, ...), sembla ser que la Comunitat de Propietaris ha interposat una denúncia contra aquestes tres persones. Entenem que la Comunitat de Propietaris no ha comptat amb la opinió de tot el veïnat i erp això ha estat possible posar la demanda... Encara no se sap res concret però els mossos, al haver-se interposat denúncia, poden actuar per ordre judicial.

En principi la gent es prepara a passar la nit a dalt i s'ha decidit intentar donar recolzament des de baix amb la presència continua de persones. Convidem a tothom que demà passi per Esplugues de Llobregat (av. Cornellà amb c/ laureà miró) a animar a aquestes tres persones...

Demà un altre cop a les 19h a la plaça de l'ajuntament, trobada per valorar la situació i animar als penjats!
Re: [Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
16 mai 2007
Aupa! Aupa la penya d'Esplugues!
Re: [Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
16 mai 2007
encara estan penjats??
Re: [Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
16 mai 2007
felicitats!!!

Si està tot fatal... passem a l'acció!
Re: [Esplugues està fatal!] Continua tot igual... està tot fatal!
17 mai 2007
Han passat tota la nit allà. A primera hora del matí tot estava bé...

A les 19h concentració a l'ajuntament d'Esplugues per donar suport a les tres persones
Sindicat Terrassa