Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
ZaLab TV - xarxa euromediterrània del vídeo participatiu. Trobada Internacional a Barcelona
15 mai 2007
Els membres dels equips euro mediterranis de ZaLab TV es trobaran a Barcelona del 20 al 24 de maig 2007 per a presentar el seu projecte comú, les seves produccions audiovisuals participatives i les estratègies per al futur.
ZaLabTVpiccolo.jpg
ZaLab TV és un projecte de televisió per Internet dedicada exclusivament al vídeo participatiu. ZaLab TV publica en la seva web (www.zalab.tv) curtmetratges escrits i dirigits per grups independents de ciutadans de diferents països del Mediterrani i més enllà. Mitjançant la realització de tallers intensius de vídeo participatiu en contextos de conflicte i marginalitat geogràfica i social, ZaLab TV recull les històries inèdites de molts autors desconeguts que viuen a l'altre costat de la bretxa digital. En 2007 han participat en els tallers de ZaLab TV joves autors procedents d'Itàlia, Tunis, Palestina, Catalunya.

Els membres dels equips euro mediterranis de ZaLab TV es trobaran a Barcelona del 20 al 24 de maig 2007 per a presentar el seu projecte comú, les seves produccions audiovisuals participatives i les estratègies per al futur.

PROGRAMA GENERAL DE LA TROBADA

Dimarts 22 de maig, 12-14h
Universitat Autònoma de Barcelona
Campus Bellaterra, Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Taula rodona: Vídeo participatiu i societat civil euromediterránea: l'experiència del projecte ZaLab TV, amb la participació de membres de ZaLab TV des d'Itàlia, Palestina, Catalunya i Tunis

Dimarts 22 de maig, 20h
Antic Teatre, C/Verdaguer i Callis 12, M Urquinaona

Nit de cinema i video participatiu a l’Antic Teatre: documentals des de les antenes de Zalab TV a Palestina i Tunisia:
Pain of Memory, ZTV – Biddu (Palestina), 30’
2006, subtítols en anglès,
K.E.R.CH.A.OU, ZTV- Kerchaou (Tunisia), 30’, 2006, subtítols en francès
Under the same roof (ZTV – Biddu, Palestina, 25’, 2006, subtítols en castellà.
Els somnis de Za, (ZTV Palestina, Tunisia, Catalunya, 20’, 2007, subtítols en francès i anglès).

Dimecres 23 de maig, 11-14h
Secretaría General de Joventut de la Generalitat de Catalunya
C/Calàbria 147, M. Rocafort

Conferència de premsa i taula rodona: ZaLab TV: cap a una xarxa mediterrània de joves autors i formadors de vídeo participatiu. Amb la participació especial del Festival euro mediterrani “Découvertes Tunisie 2�1 (Tunisia)

Dimecres 23 de maig, 19:00
RAI - Recursos d’Animació Intercultural
carrer 12, entlo, M. Jaume I

Presentació de la 9ena edició del festival de música i creaciò euro mediterrani “Decouvertes Tunisie 21� (El Jem, Tunis, 23-25 d'agost 2007) i dels nous tallers de la xarxa Zalab TV.

ZaLab TV és una iniciativa d'una xarxa d'associacions de diferents països del Mediterrani: Lunaria (Italia), RAI – Recursos d’Animació Intercultural (Catalunya), CRSS – Tataouine (Túnez), Bisan (Palestina), Nawafeth Centre (Palestina), amb la coordinació de ZaLab, associació italiana per a la promoció del vídeo i cinema participatiu.
DSC_9471.JPG
Kerchaou_6.jpg
Mira també:
http://www.zalab.tv
http://www.pangea.org/rai

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa