Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: especulació i okupació
Quinzena per l'Okupació /Crónica de les jornades a la Vila de Gràcia
15 mai 2007
Aquest passat 12 de maig, es van realitzar unes jornades per l'okupació als barris de Gràcia, La Salut i Vallcarca.
cartell_-_manifestacio_19_de_Maig_[Catala].jpg
A les 11h del matí s'iniciaren,repartint diaris de la quinzena d'okupació i revistes amb continguts sobre els conflictes dels nostres barris. Al cap de mitja hora prop d'un centenar de persones van començar el cercavila pujant cap al pont de Vallcarca. Allí uns companys es van despenjar del pont i van desplegar una pancarta on posava: "Vallcarca contra els polítics i els especuladors, l'única lluita que es perd és la que s'abandona".
D'allí es baixò per l'avinguda Vallcarca i a l'alçada del Túnel de Lesseps es van encartellar vàries tanques publicitàries. El cercavila va continuar recorrent els carrers i places de la vila de Gràcia.
Durant el trajecte es van encartellar i fer pintades contra l'especulació i la dictadura capitalista que ens imposen. Es va passar també pel Centres Social desallotjat COLP La Fera, on es va fer una pintada mural acusant a Vertix de mafiosos especuladors i avisant que la Fera tornarà. D'allà es va anar al també desallotjat CSO Kan Titella i es denuncia que porta 6 anys tapiada i abandonada.
A més a més s'assenyalaren amb una plantilla diferents cases desallotjades i abandonades amb el lema: Les cases per la gent i no per les rates!.

La marxa va continuar pel carrer Torrent de l'Olla on es tapa una tanca publicitària del PSC amb un mural que deia: "Mira cap al futur, veuràs Carcelona".

La marxa va finalitzar a Plaça Rovira a les 14:30h on es va gaudir d'un menjador popular, música, serigrafia en viu i d'una plantada de xiringos contrainformatius.

Cap a les 17h es van donar per finalitzades les jornades.

Salut i Resistència Okupa!
Mira també:
http://okupesbcn.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat