Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
15 mai 2007
P1010049.JPG
P1010050.JPG
P1010051.JPG
P1010052.JPG
P1010055.JPG
P1010057.JPG
P1010059.JPG
P1010046.JPG
(text premsa)
LA COORDINADORA ANTIREPRESSIVA DEL PENEDÈS REALITZA UNA ACCIÓ A LA SEU D'ICV PER LA LLIBERTAT DE LA NÚRIA PÒRTULAS

El passat dijous 10 de maig membres de la Coodinadora Antirepressiva del Penedès van penjar una pancarta i diversos cartells a la seu d'Iniciativa per Catalunya-Verds de Vilafranca per assenyalar la complicitat d'aquest partit en la repressió als moviments socials i polítics.
L'acció s'emmarcava en la jornada convocada per les organitzacions antirepressives i grups pro llibertat de la Núria Pòrtulas, jove solidària empresonada el passat 7 de febrer, que havien convocat concentracions aquest dia davant les seus d'ICV.
La Núria Pòrtulas, és una jove de Sarrià de Ter que fou detinguda i empresonada per una falsa imputació de pertinença a organització terrorista, preparada i executada per l’Àrea Central d’Informació Interior dels Mossos d’Esquadra depenents d’Iniciativa-Els Verds- Esquerra Unida i Alternativa.Es tracta d'un nou muntatge policial dels Mossos d’Esquadra que actualment actuen sota directrius fixades entre altres, per la Conselleria d'Interior de la Generalitat al capdavant de la qual hi ha Joan saura (ICV).
Els Mossos de Saura, doncs no han fet res més que continuar aplicant la política d'assetjament constant als moviments socials, a l'esquerra independentista, al moviment okupa, als immigrants en lluita, al moviment llibertari...a base d'identificacions, coaccions, sancions i detencions.
Davant d'aquesta situació, els moviments antirepressius hem decidit deixar clar que IC-V, que per guanyar vots sovint es presenta com el partit amic dels moviments socials, no té en absolut el nostre suport. Cal deixar clar que Iniciativa és còmplice de la repressió als moviments socials i polítics.

Per tot això, al Penedès es va fer aquesta acció a la seu d'IC-V de Vilafranca penjant una pancarta amb el lema "IC-V: repressors i mentiders de debò. Llibertat Núria Pòrtulas" i altres cartells contra la repressió policial i per la llibertat de la Núria.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
15 mai 2007
Fora esquerranosos electoralistes d'indymedia!
La cup intentant robar a la desesperada vots d'iniciativa utilitzant l' empresonament de la núria de forma partidista.
Tots la mateixa merda...
Re: Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
15 mai 2007
no veig que s'anomeni la CUP en cap moment...

volem la Núria a casa!
Re: Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
15 mai 2007
qui diu res de la cup?? estàs deslegitimant una acció perquè sospites que qui l'ha fet simpatitza amb la cup? qui és l'electoralista?
des del baix montseny solidaritat amb la companya llibertària...
Re: Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
16 mai 2007
Es un mosso de ICV que desepera
Re: Vilafranca:acció pro llibertat Núria Pòrtulas (davant seu IC-V)
17 mai 2007
El del primer comentari: Estas en un estat de subnormalitat profunda.
Sindicat Terrassa