Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Nou Barris està fatal! ] Acció a la Seu del Districte
15 mai 2007
Aquest matí es podia llegir a la façana de la seu del districte de Nou Barris una pancarta que deia:

LA VOSTRA POL?TICA ES LA NOSTRA HIPOTECA
GUANYI QUI GUANYI TOTS PERDEM
accio_noubarris_1.jpg
accio_noubarris_2.jpg
EL BARRI ESTÀ FATAL PERQUÈ L´HABITATGE ÉS UNA ESTAFA.
Ens fan fora del barri. En tres anys s´ha doblat el preu dels pisos nous, de segona mà i de lloguer. Nou Barris és el districte de Barcelona on més han pujat els preus. En els últims quinze anys, 44000 joves han marxat del barri perquè no es poden pagar un habitatge.

EL BARRI ESTÀ FATAL PERQUÈ EL CIMENT ENS OFEGA.
La urbanització i la construcció destrueixen el barri. Es continuen construint nous pisos que no podem pagar, mentre que es calcula que hi han uns 8000 pisos buits; es construeixen centres comercials i gratacels allà on haurien d´anar equipaments socials; es construeixen pisos de protecció oficial que no solucionen res allà on haurien d´anar parcs i espais per la gent.

EL BARRI ESTÀ FATAL I l´AJUNTAMENT ÉS RESPONSABLE.
La tercera part del pressupost municipal prové d´operacions urbanístiques i immobiliàries. S´ignoren les demandes veïnals i són moltes les necessitats del barri que any rere any es van ajornant. Alguns equipaments s´han tancat i altres estan a punt de tancar. Es malgasten diners públics en una festa major del districte que es fa servir com a campanya electoral, alhora que augmenta la repressió a les formes de creació i expressió populars: prohibicions, burocràcia, multes…

PASSEM A L´ACCIÓ!
Tenim dret a quedar-nos i no marxarem. L´habitatge no pot ser una mercaderia i no treballarem ni ens hipotecarem la vida per l´enriquiment d´uns quants. No volem cap grua al barri, no volem més ciment. Arriben les eleccions però no esperem solucions dels qui són responsables del problema. Passem a l´acció!
Mira també:
http://www.prouespeculacio.org
http://www.estatotfatal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Nou Barris està fatal! ] Acció a la Seu del Districte
15 mai 2007
Bravo bravissimo!
Re: [Nou Barris està fatal! ] Acció a la Seu del Districte
15 mai 2007
Que grandes sois!!!
Colera camping CNT