Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
Els cotxes de la policia local i mossos d'esquadra ja envolten la plaça de
l'ajuntament i han precintat la zona. Han fet venir un camió de bombers que ja
ha marxat. La gent es va apropant poc a poc!! Acaba d'arribar un furgó
policial.
rs_P1010011.jpg
rs_P1010012.jpg
rs_P1010016.jpg
rs_P1010022.jpg
Dues persones s'encadenen al balcó de l'ajuntament d'Esplugues per parlar amb l'alcaldessa sobre el megaprojecte urbanístic pla Caufec-Porta BCN. També convoquen al CercavilActiu pels carrers del poble del proper dissabte 19 de maig des del mercat de Can Vidalet a les 18h.
Abans de les 7 del matí, dues persones s'han encadenat al balcó de l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat denunciant la imposició del pla Caufec-Porta BCN per part del govern local (PSOE, majoria absolutista). Diuen que no baixaran fins que l'alcaldessa Pilarin es comprometi per escrit a suspendre la tramitació del projecte urbanístic que pretén cimentar la muntanya de Collserola ja que encara resten tres processos judicials per resoldre i tot el procés ha patit una greu mancança de diàleg i participació.

Aquest és un tipus d'acció repetida diverses vegades per obligar a l'ajuntament a dialogar amb la Plataforma Popular contra el pla Caufec. Fa més de dos anys, altres membres del mateix col•lectiu s'encadenaren al balcó denunciant aquesta situació. Des de llavors, res ha canviat. Mentre les accions de la Plataforma contra el pla Caufec s'han dirigit a cercar el diàleg amb una administració que nega en tot moment la participació del veïnat en la definició d'un projecte que vol construir al peu de Sant Pere Màrtir dos gratacels de 100 metres d'alçada, el major centre comercial del nord de Barcelona i gairebé 600 vivendes de luxe i alt standing. Igualment, encara que les accions són sempre de caràcter no violent, l'ajuntament s'ha dedicat a criminalitzar, multar i denunciar a les persones participants.

Aquest dissabte passat, la Plataforma havia convidat al govern local a una taula rodona per explicar el seu posicionament respecte al projecte i el seu portaveu Cèsar Romero va dir que ningú podia anar. El conflicte aixecat amb la imposició del projecte i altres ha fet que els darrers quatre anys el govern local s'hagi vist qüestionat des de diferents entitats i col•lectius que convoquen un Cercavila Actiu i Reivindicatiu el proper dissabte 19 de maig a les 18h des del mercat de Can Vidalet, activitat recolzada per l'Associació de Venedors del mercat oposada al projecte de remodelació del mateix.

Aquesta acció s'emmarca dins la Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació: ESTÀ TOT FATAL, PASSEM A L'ACCIÓ del 14 al 20 de maig. També recolza la campanya popular LES MAJORIES FAN MAL, EL CONSENS ÉS SALUT que es mobilitza per a que el PSOE perdi la majoria absolutista que manté des de fa 24 anys.

Contacte:
Telf. 685 269 787
paremoselcaufec (at) rusc.net
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net
http://www.entrebastidors.info
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
Els mossos han començat a tallar la barana del Ayuntament.
Re: [Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
aupa!!!!

esteu penjats.
Re: [Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
Hauran d'acusar als mossos per danys al mobiliari públic.

Salut i força.
Re: [Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
Els mossos han tret del balcó als dos encadenats destruint la barana de l'ayuntament. Peró un altre noi s'acaba d'enfilar a la teulada de l'Ayuntament.
Re: [Esplugues està fatal!] Fotos de l'acció:: encara estem aqui
15 mai 2007
Acaban de detener brutalmente a un chico por lanzar agua a la alcaldesa. Después de una persecución, el chico ha sido placado por un secreta. Ahora está en la comisaría de los mossos de Esplugues.

Esta es la democracia de la alcaldesa del PSOE. UN JOVEN DETENIDO POR LANZAR AGUA!!!
més fotos de l'acció
15 mai 2007
P1010003.JPG
P1010020.JPG
P1010011.JPG
......
mès fotos
15 mai 2007
P1010005 copia.jpg
P1010005 copia2.jpg
P1010024.JPG
...
Sindicat Terrassa