Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració contra el feixisme [L'H]
14 mai 2007
FORA LES SEUS FEIXISTES DE L'HOSPITALET
DIJOUS 24 DE MAIG
19:00 PLAÃA DE L'AJUNTAMENT
L1 AV.CARRILET

Contra el feixisme, Unitat Popular

Ja fa alguns mesos que venim observant amb preocupació el creixement progressiu del moviment feixista a lâHospitalet, Així com la ferma aposta organitzativa que intenten consolidar a la nostra ciutat. Organitzacions de carácter neonazi, concretament el âEspaña 2000â? i âEspañoles bajo el Separatismoâ? sâhan establert a lâHospitalet amb objectiu de convertir-lo en un feu feixista més del cinturó barceloní. A causa dâaixò, diverses persones dâidees democràtiques o progressistes dâesquerra, Així com alguns sectors de la nova immigració, ja han rebut amenaces i pallises per part de cap-rapats del âFrente Democráticoâ?, actualment a recer del seu cau miserable del barri de Can Serra, i de la seva bandera franquista.

La situació és molt delicada i, ahir com avui, la consigna ha de ser: Contra el feixisme, UNITAT POPULAR.

Ãs necessària la unitat de totes les forces populars, progressistes dâesquerra i veïnals de la nostra ciutat per tal dâaconseguir derrotar la reacció, sigui quina sigui la seva forma. Ãs així com les veïnes i els veïns de lâHospitalet deixarem diàfanament clar que les conductes xenòfobes i els valors autoritaris propis del feixisme no tenen ni tindran mai cabuda en una ciutat com la nostra, aixecada pels immigrants i veritable conglomerat dâincomptables cultures .

Per deturar aquest procés organitzatiu incipient de lâespanyolisme dâultradreta, per acabar amb aquesta onada de violència feixista i amb objectiu dâevitar futures situacions lamentables demanem:

-La fi de la impunitat neonazi pel que fa als cossos policials, massa sovint autèntics valedors de la intolerància.

-El tancament del local del âFrente Democrático Españolâ?, ja que és lâelement aglutinador de tota la ultradreta de lâHospitalet.

Veïnes i veïns, no som un poble de bèsties:

Si sou dels que lluiten per una societat justa, si sou solidaris amb els qui pateixen intolerància, si treballeu per la llibertat de les persones i dels pobles, si sou bisexuals, homosexuals o transsexuals, si estiumeu la cultura, si sou anticapitalistas, si procediu de fora de Catalunya o dâenllà de lâEstat Espanyol, si estimeu la Llibertat o la Democràcia, si esteu encontra de lâautoritarisme, del masclisme o de lâespanyolisme,si sou de Classe Treballadora, uniu-vos per cridar

FORA FEIXISTES DE LâHOSPITALET I DâARREU!!!


Antifa.Hospitalet ARROBA gmail.com

This work is in the public domain
Colera camping CNT