Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Presentació "El Mundo contra Mallorca" a Sóller
13 mai 2007
Presentació del llibre: El Mundo contra Mallorca [19/05/2007]

Sóller (Mallorca)
sollermundo_copiaweb.jpg
Presentació del llibre "El Mundo contra Mallorca" amb el seu autor, Miquel Àngel Tortell.

Dissabte 19 de maig a les 18 hores. Ses Escolapies - Antic centre de salut - de Sóller

Tortell presenta un treball d'investigació periodística sobre quatre anys d'informació del diari El Día del Mundo, contra Mallorca. Empapat per la política i el periodisme, i com a nacionalista inquiet, pretén retratar d'una forma entretenguda i agradable, els darrers quatre anys -2003 a 2007- d'un periodisme agressiu, virulent, a vegades ofensiu, contra qualsevol
moviment, plataforma, associació, persona o partit polític que s'hagi atrevit a contrariar la línia més dura o els projectes polítics del PP a les Illes Balears. I els seus familiars. El Día del Mundo ha esdevengut la línia editorial de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears, IB3, i, alhora, la plataforma d'expressió de la dreta més dura i espanyolista de Palma, com ara El Círculo Balear i AFA.

Aquesta legislatura haurà estat la de la piscina de l'editor Pedro J. Ramírez en domini públic, de l'hospital Son Espases, de l'antimunarisme, de l'atac frontal al Grup Serra, de la criminalització del col·lectiu "Qui estima Mallorca no la destrueix", i de l'església mallorquina, de la denigració de la Junta Avaluadora de Català i de tots els símbols nacionalistes... Però sobretot de l'esclat del cas de la trama de corrupció urbanística d'Andratx.

MIQUEL ÀNGEL TORTELL FRONTERA (Muro, 1977)

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, 2001, tot i que cursar els primers anys a la UIB. Ha treballat com a membre del Gabinet de Comunicació de Vicepresidència i Conselleria d'Economia, Comerç i INdústria -2001 a 2003- i també com a redactor i corrector de la revista Sa Plaça -2004 i 2005-. Ha format part del Gabinet de Comunicació del Consell de Mallorca fins al gener de 2007.

Combina la tasca com a periodista amb la de professor de català per a adults des de 2003 i amb la traducció i correcció de libres i publicacions.
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca
http://www.maulets.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa