Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Conflicte resolt. Allbecon ha pagat!
12 mai 2007
En Federico, treballador contractat a través de l'ETT Allbecon, va estar treballant dos dies i va decidir plegar després d’haver vist les males condicions de seguretat i salut laboral de l’empresa del metall on estava treballant subcontractat. L'ETT, però, no li va pagar aquests dos dies ja que considerava que no li sortia a compte.

La Federació Local de Sindicats de la CNT de Terrassa va decidir actuar i després de la concentració que una quinzena de membres del sindicat va protagonitzar el passat 2 de Maig davant la seu de l’empresa, i de preparar una llarga llista de protestes per solucionar el conflicte, el passat divendres dia 11 de Maig finalment Allbecon va pagar.

Això demostra que la solidaritat i l’acció directa de la CNT és efectiva i més ràpida que la justícia ordinària. S’ha fet doncs justícia, essent tant important pel treballador la quantitat endeutada com el fet que la patronal no es pugui acostumar a fer-nos treballar sense cobrar. La CNT no permetrà cap tipus d’abús i actuarem sempre que sigui necessari.

Secretaria de Premsa
Mira també:
http://www.cnt.es/terrassa/CNT/index.php?sec=noticiaextendida&&id=21

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Conflicte resolt. Allbecon ha pagat!
13 mai 2007
Bravo gent!
Aixó si que és demostrar amb fets les coses...
Amb menys xerrameca política i més moure el cul s'aconsegueixen coses.
Felicitacions a la gent de la CNT de Terrassa.
Sindicato Sindicat