Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament il.legal a Sants
11 mai 2007
Casa okupada com a vivenda el diumenge passat, al carrer Melcior de Palau, desallotjatda per l´amo amb amenaces i uso de la força.
El passat diumenge s´okupa a Sants una casa buida i presa de l´especulacio, per tornar a donar l´hi vida com a vivenda i potser amb el temps (ja que era un espai gran) alguna cosa més...Avui a les 13:05 ha arribat l´amo amb 2 matons i els que semblaven els seus fils, han trencat dues de les portes del bar contigu que ja teníen clau nova (allanament)i quan han començat a trencar la porta que donaba a la vivenda han proferit amenaces com ("o sales o te abro la cabeza")y mentides ("es la policía y traemos orden judicial")...finalment ha arribat gent del barri a donar suport i els mossos , amb el "bon rotllu" amb el que actuen quan volen, han volgut pactar una sortida sense detencio ni carregs...El desallotjament s´ha fet efectiu a les 14:00h...Ens treuen els espais pero es mantenen les energies i la rabia...Els especuladors es troben cada vegada amb més impunitat per actuar fora de la legalitat que els mateixos impossen i aixó s´ha de combatre.

This work is in the public domain

Comentaris

Els lerrouxistes volen més repressió contra la okupació
11 mai 2007
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía confia a repetir el 27 de maig la sorpresa que va donar en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya, en les quals va obtenir tres escons que ningú no els atorgava. L'alcaldable per Barcelona, Esperanza García, recentment incorporada al partit que va promoure fa dos anys el grup d'intel·lectuals espanyolistes liderats per Albert Boadella i Arcadi Espada, assegura que el pronòstic que aconseguirà entre 2 i 3 regidors el fa no només pel fet que alguns dels candidats dels altres partits ja semblen haver-ho assumit, sinó perquè a més "nosaltres ho palpem quan entrem en contacte amb els ciutadans al carrer".

García va engegar la campanya ahir al vespre davant la seu de Ciutadans a la plaça Urquinaona de Barcelona amb la tradicional enganxada del primer cartell i va assegurar que el nou partit serà "un Pepito Grillo" per al consistori amb l'objectiu de "reorientar" els altres partits polítics, perquè al seu entendre viuen en una bombolla allunyada de la vida del ciutadà mitjà. L'alcaldable de C's va demanar aplicar la llei respecte als okupes.
Re: Desallotjament il.legal a Sants
11 mai 2007
Quina casa era? a quina alçada?
Només és curiositat.
Re: Desallotjament il.legal a Sants
14 mai 2007
Perdona! Crec que o us heu confós o se us en va l'olla a més no poder!

S'han d'ocupar cases i pisos que pertanyin a l'ajuntament, generalitat o insitucións i que estiguin deshabitats o deteriorats, o de les inmobiliàries que compren pisos a baix cost i els deixen morir de pena fins que el sòl puja... pero ocupar pisos que tenen un propietari, desconeixent què hi ha darrera o si del pis en té algún projecte em semba malament... no eren els funaments de la okupació, almenys pel que fa a les meves creences. S'ha de lluitar conta qui deixa i promou l'especulació inmobiliària, no contra els qui demà poden estar com nosaltres...
Re: Desallotjament il.legal a Sants
14 mai 2007
Ire:L´amo estava investigat, la casa era d´una tal familia Tafell fins al 2005, que la van vendre als propietaris actuals...el Sr.C.A. García,que es va a personar l´altre día(amb fills i matons inclosos), no tenía apariencia de currito,ni de mort de fam, i de fet, vol tirar la casa a terra i segurament vendre el solar, per guanyar més diners encara...
Sindicat