Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Cartells "electorals" de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de las Pau
11 mai 2007
Gent de la Coordinadora enganxa el "primer cartell electoral" denunciant els vots favorables als vaixells de guerra de PP, CiU i PSOE al Congrès.
DSCN0726.JPG
Cartells "electorals" de la Coordinadora
DSCN0734.JPG
Cartells "electorals" de la Coordinadora
ara ballesteros.jpg
Cartells "electorals" de la Coordinadora
aregioCiU.jpg
Cartells "electorals" de la Coordinadora
PP.jpg
Cartells "electorals" de la Coordinadora
Ahir a la nit, a les 00,00 h. va començar la campanya electoral i bona part dels partits que hi concorren van enganxar el seu primer cartell electoral.
Gent de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va fer acte de presència a la Rambla Nova, al ritme de la música de "No somos nada", del grup la Polla Records o de "Vamos a contar mentiras".
La nostra presència en aquest acte de la farsa electoral venia a compte de la votació del Congrès de fa uns dies en què PP, CiU i PSOE van votar a favor dels vaixells de propulsió nuclear i de guerra a Tarragona. Ens va semblar que davant aquest fet ara important donar-ho a conèixer enganxant , també, "cartells electorals" posant-ho de manifest. Amb el portaavions JFK amb la petroquímica darrera, un parell de texts referents a la decissió de portar vaixells de propulsió nuclear i de guerra i a la votació del Congrès, i l'eslogan electoral dels tres partits en clau crítica vam preparar i enganxar tres cartells força aclaridors de la diferència entre les promeses d'aquests dies i la realitat dels que vindran.
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Cartells "electorals" de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de las Pau
11 mai 2007
Molt bons els cartells, com tarragonina allunyada de ciutat -visc a Brussel·les-, tot i que no he participat mai en els vostres actes, em sento reconfortada de pensar que algú més que els partits fa coses per a al ciutat, entre elles la defensa de la pau.
Sindicato Sindicat