Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Les dones han d'anar de blanc, com els altres electrodomèstics
11 mai 2007
Trobe sensacional això que València només puga tenir un gran premi de Fórmula 1 si guanya el PP. És una caricatura tan esperpèntica que fins i tot fa riure. Ho té tot: l'Agag, l'Aznar vaja, remenant la cua. Els constructors exigint un circuit nou, tot i que ja hi ha el de Xest, per a omplir-se de noves plusvàlues les butxaques -que són ells els qui manen. Rita i Camps fent-se vinga fotos i repetint que no hi ha lloc millor al món mentre som el lloc on hi ha més barracons que fan d'escoles i pesa encara el record dels 43 morts del metro. I quinze minuts, quinze, de Canal9 sobre l'anunci mentre el PP s'esforça a evitar que es puga veure el film "Ja en tenim prou", que diuen que seria electoralista. Es pot tenir més barra?
valencia--200x240.jpg
Quan ho vaig escoltar no m'ho podia creure. Que el tal Ecclestone condicione el gran premi de Fórmula 1 a València a la victòria del PP és un insult. A mi, com a valencià, m'insulta. O som bons per a organitzar-ho o no ho som. O ens el mereixem o no. Però que es pensa aquest personatge? Qui és ell per a interferir d'aquesta manera tan barroera en un procés democràtic? Li semblem els valencians una espècie de colònia asiàtica on el bwana de torn ve a portar la llum a uns desgraciats mentre els funcionaris colonials li riuen les gràcies?

Ben cert és que la seua història l'avala i el posa al nivell dels seus amfitrions. Hi ha els seus inacabables enrenous econòmics -ben sovint sota disputa judicial. O hi ha les seues eixides de to masclistes, com la que va patir Danica Patrick. Ho recorda encara mister Ecclestone? Va dir en públic que no li agradaven les dones al volant i que haurien de vestir sempre de blanc perquè només són un electrodomèstic. Evidentment Rita Barberà ahir vestia impecablement de blanc. Només faltaria. Electrodomèstica. O segurament només domèstica.

Jo no sé si amb imbecilitats com aquesta es guanyen eleccions però podria passar que d'ací uns mesos o uns anys ens entenem de veritat sobre el contingut real de l'acord. Com va passar quan Bernie va regalar un milió de lliures a Tony Blair pocs mesos abans que el govern britànic canviara les lleis anti-tabac permetent la publicitat a la Fórmula 1. Casual no? Blair, que ahir va anunciar per fi que ens allibera de la seua presència política, encara ho recorda perquè va estar a un pas de perdre el càrrec a la vista de l'escàndol creat i es va veure forçat a tornar-li el milió a Ecclestone i a demanar disculpes públiques als electors.

Bona manera aquesta, doncs, de començar la campanya. Per si algú tenia dubtes sobre amb quina classe d'aus ens juguem el futur els valencians. I si no teníem prou amb els monstres locals havia d'arribar encara un personatge com aquest tal Ecclestone, i el seu galdós currículum, a posar la cirereta i a cobrar. No es pensen que tot aquest numeret energumens com aquest el fan debades.... S'apunten a qualsevol cova però tenen un preu que no perdonen ni rebaixen.

Potser, com opinen alguns, un espectacle tan lamentable com aquest només siga l'evidència del nerviosisme que viu el PP valencià davant la perspectiva no ja de perdre el poder polític sinó de perdre la capacitat de negoci que el poder polític els habilita. M'agradaria creure-m'ho però no ens confiem. Que ells, tots ells, no són gent de fiar. Per a res.

V. Partal

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les dones han d'anar de blanc, com els altres electrodomèstics
11 mai 2007
F1 CEO compares women to 'domestic appliances'ESPN.com news services


All the attention that Danica Patrick has received on the Indy Racing League circuit has not made Formula One president and CEO Bernie Ecclestone a fan.

Ecclestone, in Indianapolis for the United States Grand Prix, was asked about Patrick's success Friday.

"Yep, she did a good job, didn't she? Super. Didn't think she was going to make it," Ecclestone said.

Before leaving, Ecclestone made one more assessment about women racing with men.

"You know I've got one of those wonderful ideas ... women should be dressed in white like all the other domestic appliances."

It isn't the first time Ecclestone commented on women in racing, telling Autosport racing magazine in Feb. 2000 that women would never excel in Forumla One. He added that if a woman did make it, "she would have to be a woman who was blowing away the boys. ... What I would really like to see happen is to find the right girl, perhaps a black girl with super looks, preferably Jewish or Muslim, who speaks Spanish."
Re: Les dones han d'anar de blanc, com els altres electrodomèstics
11 mai 2007
La política del Partit Policial és pot definir amb dues paraules: PA I CIRC
Sindicat