Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió
imatges | Registres contra el moviment Anti-G8 a Alemanya
10 mai 2007
El dimecres 9 de maig 2007, en una ràzzia policíaca, s'han practicat diversos registres contra el moviment Anti-G8 a Alemanya. 900 policies van registrar en total 40 locals i habitatges, sobretot a Hamburg i Berlín. En concret es van registrar el "Rote Flora" (Centre Social d'Hamburg) i a Berlín el "Mehringhof" (Centre cultural), una llibreria, el local d'Antifa "Fusion", el servidor so36.net i diversos pisos. La policia va confiscar documentació, en total uns 50 ordinadors i altre material tècnic. La policia va detenir a diversa gent que va sortir en llibertat a la tarda.
razzia0_berlin.jpg
razzia1_berlin.jpg
razzia2_berlin_fusion.jpg
razzia3_berlin.jpg
razzia5_hh_flora.jpg
razzia6_hh_flora.jpg
razzia7_hh_mani.jpg
razzia8_hh_mani.jpg
razzia9_hh_mani.jpg
La raó esgrimida per la policia és que hi ha una investigació "antiterrorista" contra 18 persones que responsibilitzen d'unes quantes accions directes contra multinacionals en els darrers anys. A més la policia acusa aquestes persones de preparar accions directes contra la cimera del G8 al juny a Rostock/Heiligendamm.

A la tarda en unes 20 ciutats d'Alemanya (Berlin, Hamburg, Bremen, Leverkusen, Frankfurt, Köln, ...) es van manifestar milers de persones en solidaritat amb la gent represaliada i els col·lectius afectats pels registres. A Hamburg van participar 2.000 persones en una manifa que acabà amb disturbis amb la policia. A Berlín 4.000 persones assistiren a una manifestació al barri de Kreuzberg.

Resum/Conclusió Tota l'esquerra radical d'Alemanya s'ha vist afectada dels registres. És evident que és un muntatge policial contra el moviment Anti-G8. La policia no té cap prova contra la gent ni col·lectius per a empresonar-los. La gent i locals afectats són molt diversos i l'única cosa comú és la seva activitat contra la propera cimera de G8. Nosaltres com part de la plataforma nacional contra el G8 creiem que els registres tenen aquestes raons: recollir informació per a la policia de les estructures i preparatius de les lluites anticapitalistes i anti-G8 a Alemanya (sobretot a Berlin i Hamburg), intimidació contra militants del moviment anticapitalista i fomentar la divisió del moviment anti-G8 en "violents" i "pacifistes", per a aïllar-lo i criminalitzar-lo.

Les reaccions de la plataforma unitària contra la cimera del G8 van ser molt fermes i van rebre gran suport. Hi ha hagut molta solidaritat de gent i organitzaciónes molt distintes. Alguna gent del partit comunista (Linke.PDS), dels verds (Die Grünen), de l'Attac i propera a posicions mes reformistes van participar en les manis solidàries. No han aconseguit fomentar la divisió en el moviment Anti-G8, sinó que s'ha unit solidàriament.

Seguim preparant-onos i lluitant. Tornem a reiterar la nostra invitació a tota la gent de Catalunya, Euskal Herria, Galiza i altres parts de l'estat espanyol per què vinguin durant la cimera del G8 al juny a Rostock/Heiligendamm.


Mas informaciónes en castellà en: www.g8-2007.de i www.antifa.de
Mira també:
http://www.antifa.de
http://www.g8.2007.de

This work is in the public domain

Comentaris

Re: imatges | Registres contra el moviment Anti-G8 a Alemanya
11 mai 2007
Alimenten l'odi, pensen que poden evitar-nos, lluita contra aquests indesitjables!!!
Sindicato Sindicat