Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
SuperProgres
10 mai 2007
Ineptos, inútiles, inmoviles, inservibles e hipócritas
El caracter libre de Indymedia, hace que pasen por aquí personas que, supuestamente, tienen algún tipo de conciencia social y cosas por el estilo...

Bien, me pregunto si esto es cierto...

Cada día, veo más como estos superprogres que creen ser la vanguardia de la sociedad sólo son eso, progres.

Gente que acude a grandes manifestaciones (Vivienda Digna, Guerra, ...) pero que a la hora de la verdad, no hacen nada para conseguir lo que se supone persiguen...

Cada vez queda más patente quién es quién y con quién se puede contar y con quién no. Gente que es pura apariencia, que no hacen nada por los demás.

Estamos inmersos en muchas luchas sociales, más de las que imaginamos y... dónde están ellos? Pero tranquilos, cuando las manifestaciones se convocan por la tele, todos a una! Cuanta hipocresía... Eso sí, para perder el tiempo con sus teorías políticas pequeñoburguesas, sí, ahí, sí están... y hablo en general: indepes, anarquistas, comunistas y demás ideologías (o pseudoideologías)

A todxs vosotrxs, a tots vosaltres, no em mereixeu cap respecte.

Per vosaltres això és un pasatemps, no una lluita... Preneu-vos les coses amb serietat...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SuperProgres
10 mai 2007
grácias!
Re: SuperProgres
10 mai 2007
Oh! Gran Cixot!

Gràcies per il·luminar-nos amb les teves paraules!
Sort que tenim de tu que saps quin és el camí correcte!

Si em de ser seriosos... Guia'ns pels camins de la vanguarda revolucionària que tu lideres i enlliure'ns de qualsevol petitburgés, i no ens deixis caure en la reformisme, amén!
Re: SuperProgres
10 mai 2007
q vindras tu a salvar-nus? molt rajar i despres segur que ets un nen de papa, jo al menys em jugo la vida al carrer reventant nazis
Re: SuperProgres
10 mai 2007
Pos a mi el que diu el Cixot em sembla bé..., no dic que ell ni jo siguem la polla però la gent que ell defineix a mi tampoc m'agrada. A algú dels que el critiqueu us agrada?
Re: SuperProgres
10 mai 2007
a qui et refereixes?
Re: SuperProgres
10 mai 2007
A la gent que dona la cara.
Re: SuperProgres
10 mai 2007
para kk: Denada pero... por qué? xD

para Antidogmpatic: Sempre amb el mateix! Jo no pretenc salvar ningú, no pretenc que ningú vegi la llum i crec que no hi ha cap cami correcte, n'estic fart de sentir tantes tonteries, jo he dit que us guiaria per la vanguardia revolucionaria, bla, bla, bla? NO, jo he dit que ells es creuen la vanguardia revolucionaria i no dic que jo ho sigui, que no ho soc.

senyor costra indepe: Primer, no, no sóc un nen de papa, Segon, si t'has sentit aludit no és cosa meva, el meu escrit parlava en general, tu veuras, a part d'això, potser hauries de replantejar-te els teus hobbies...

per a Kender: Per fi una persona que ha entés de què parlo

per a ?: Si A, no t'has sentit identificat amb la descripció o B, no has identificat als descrits, 3, has de sortir més.

Parlo dels progres aquests que van de guays y de revolucionaris y bla bla bla (una gran part del jovent) que, fins i tot es pot distiguir per estètica, aquests que porten xapetes i parxes de guay per semblar guays i contestataris però que ho fan, em sembla a mi, per moda, xk es guay anar de mani, perque mola portar la pancarteta, perque porto una samarreta del Che, no vegis com molo.... d'aquesta gent parlo,

De persones que es disfressen d'activistes per anar de festa i que et pots trobar, algun cop, en alguna macromanifestació però que mai et trobaràs participant de les nombroses concentracions i crides de solidaritat que es penjen aquí. No te'ls trobaras contra el desallotjament de Miles, no te'ls trobaras a les concentracions de la Nuri, no tels trobaras pel Bon Pastor ni per la Barceloneta, no...però si que aniran a les VdeVivienda y aquestes coses (sense ficar-me amb els que s'ho curren a VdeVivienda, per molt reformistes que siguin. )

Els reconeixereu per l'estètica alternative-guay, per que les seves conversacions estaran plenes de tòpics i d'aquí no passen i per què, normalment, a la primera de canvi es queden sense arguments.
Re: SuperProgres
10 mai 2007
Efectivament, a la gent que dona la cara
Re: SuperProgres
11 mai 2007
jo tb ho veig molt això, ha passat de ser una alternativa de vida revolucionaria a una simple moda, a només a sentir-se identificats en un grup social, dubto i ho se, per experiència q aquesta gent s'amaga quan les coses es posen dures (repressió, etc..)
Re: SuperProgres
11 mai 2007
ai mare...

estic totalment d'acord amb la reflexió, i el progressisme fomenta l'esquerranisme infantil, però aixó és una reflexió molt trivial.

estaría bé que el rencor revolucionari que ens produeix el fet de currar-nos-ho molt amb els nostres minsos recursos en comparació als recursos del poder no ens porti a cremar-nos ni a cremar els demés perdent el cap. hem de pensar que es tracta de fer moguda i sobretot saber que ens creiem alló que defensem, estiguem en el moviment social que estiguem. el teu post denota debilitat: si realment et creus el que demostres no et mostris mai dèbil i veuràs com crees més teixit social al voltant teu i llavors tindràs més incidència en els que et rodegen.

per cert: tots som uns nens de papà, és que no heu parlat mai amb els vostres pares sobre com els fotien fora de casa molt joves i sent un munt de germans? allò si que era fotut, i només estic intentant fer un anàlisis realista. el capitalisme va tapar la boca a la classe obrera organitzada després de la transició amb diners per a desarticular-la, i a nosaltres només ens ha arribat la seqüela d'aquelles lluites i per descomptat, les coses es tornen a posar lletges i també patirem les contrapartides de la desarticulació. la solució? com sempre, reorganitzar-nos i tirar endavant. no dic que jo tingui la veritat absoluta, però sense idees al cap no pots plantejar alternatives ni pensar una estratègia. evidenment, tot el que he dit és qüestionable.

Salut company!
Re: SuperProgres
11 mai 2007
m'he oblidat de dir que la frontera entre aques personatge tipus que presentes com a "genuí" que s'ho curra, i dropo que va de revolucionari a la moda és mol ténue. L'únic que podem fer els que ens ho currem és intentar radicalitzar i estirar a la multitud al màxim. Penso que tens molts prejudicis, algú que es queda sense arguments és que té poca imaginació, però hi ha gent amb pocs arguments que són uns autèntics matxaques i gent que s'infla la boca i el que és participar dels moviments socials...

en fi, que la línia és molt ténue. El millor que pots fer és superar la rabieta. Jo d'aquest fenòmen en dic "rencor revolucionari". Evidenment que algú que s'infla la boca sense fotre res, si tu curres et caurà malament, però repeteixo, això és trivial. Els qui ens ho currem no reivindiquem cap mèrit ni cap estatus de "revolucionari autèntic", simplement ho fem per que ens ho creiem. No és així company?
Re: SuperProgres
11 mai 2007
buagh
Re: SuperProgres
12 mai 2007
ben bé, no és una rabieta momentànea, ja porto temps observant aquest comportament, i no ens enganyem, Indymedia està plena d'aquest tipus de gent. Potser es senten més alternatius i més guays al mirar l'IMC ... però ja n'estic fart de converses que comencen per "He llegit a Indymedia que..." i ja està. Prejudicis? no ho crec. Quan parles amb ells sobre el que sigui, sobretot qüestions polítiques, es queden en els quatre tòpics de sempre tipus: policia=caca... I sí, tens raó "el de EI" els que s'ho curren no demanen ni mèrits ni reconeixement ni estatus de "revolucionari autèntic" però, em sembla, ens agradaria que tots aquests SuperProgres, deixin de fer el pallasso i es prenguin les coses amb serietat, però bé, ser progre és moda i el temps dirà qui s'ho val.
Re: SuperProgres
13 mai 2007
totalment d'acord.

salut.
Sindicato Sindicat