Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Roda de Premsa+Concentració: Violència Immobiliària
09 mai 2007
Roda de Premsa 10 : 05 : 2007
Afectats per mobbing immobiliari

Convocatòria de Roda de Premsa:

Dia: dijous 10 de maig
Hora: 11 hores
Lloc: Zona peatonal del Carrer Enric Granados (davant el número 147) entre la Diagonal i el C/ París. Barcelona

Intervindran:
    -Un membre de la Federació d’Associacions de Veins de Barcelona (FAVB)
    -Un advocat
    -Una veïna afectada del Carrer Enric Granados
    -Un membre del Grup de Suport als i les afectades

Darrerament s’estan multiplicant els casos de mobbing o assetjament immobiliari amb finalitat especulativa contra llogaters i petits propietaris d’habitatges a la ciutat de Barcelona. La pressió de les immobiliàries per fer negocis ràpids i sucosos està arribant al punt d’utilitzar mètodes mafiosos per fer fora la gent de les seves llars.

Tanmateix, en els últims temps, sectors afectats pel mobbing immobiliari i altres col·lectius i organitzacions socials s’estan organitzant per denunciar aquestes violacions flagrants dels drets civils d’una part creixent de la població. Casos de moobing ja emblemàtics com ara el del Carrer Robadors 29 i el del Carrer Verdi 28, i muntatges mediàtics flagrants com la falsa ocupació del Carrer Urgell 72, han portat un seguit de col·lectius antimoobing immobiliari i veïnals a organitzar una roda de premsa i una concentració el dijous 10 de maig a les 11h a la zona peatonal del Carrer Enric Granados entre la Diagonal i el C/ París.

En la roda de premsa es donarà suport als i les afectades pel cas de moobing que es dóna al número 147 d’aquest carrer i que han portat a judici la immobiliària “Inmuebles en renta S.A.� (propietat del grup SACYR-Vallermoso), responsable de l’assetjament. A part dels afectats d’Enric Granados, també hi intervindran víctimes de moobing d’altres barris, advocats que defensen els drets dels afectats per la violencia immobiliària i col·lectius en defensa del dret a l’habitatge digne.


< Aturem l’assatjament immobiliari! >
< Fem efectiu el dret a l’habitatge! >

Esperem que en feu la màxima difusió possible

Grup de suport a les víctimes de la violència immobiliària del carrer Enric Granados

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat