Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Teatre social a Sant Andreu de Palomar
08 mai 2007
Els propers dies 12, 13 i 26 de maig, tres entitats de Sant Andreu presenten diverses obres de teatre de temàtica social: Aquí no paga ni déu! i Mort accidental d'un anarquista, de Dario Fo, i Monsical, una obra de teatre familiar sobre el canvi climàtic, de Diables de Sant Andreu.

Podeu trobar més informació a: http://stapinfo.bloc.cat
12 de maig a les 22h i 13 de maig a les 22.30h:

AQU� NO PAGA NI DÉU! de Dario Fo

A càrrec de la companyia La Lira Teatre // 6 euros

La Lira: c/ Coroleu, 15

Sinopsi: "Què fa un cabàs ple de queviures en una casa com aquesta on el menú únic consta de sopa de menjar de canari amb cap de conill congelat? Es poden intercanviar embarassos sense cap intervenció mèdica? Pot resultar embarassat de rebot un guàrdia civil amb bigot? Tot açò i més li ho aclareix, o li ho embolica més, aquesta obra, perquè quan la fam ens obliga... Ací no paga ni Déu!"

L'obra, de 1974, representa situacions delirants que conviden a la desobediència civil, fent d’aquesta comèdia una obra amb un humor viu i actual.

-------------------------------------------

13 de maig a les 18h:

MORT ACCIDENTAL D'UN ANARQUISTA de Dario Fo

A càrrec de la companyia Cia SPT Sant Pacià Teatre al SAT, Sant Andreu Teatre // 8 euros

SAT: C Neopàtria, 54 (prop de Fabra i Puig)

Sinopsi: Genial obra crítica que mostra les clavegueres de l'Estat italià a mitjans de la dècada passada, però amb un cas clarament aplicable a l'actualitat de l'Estat espanyol i qualsevol altre Estat de l'anomenat 'primer món', en la seva lluita contra la dissidència política (ara anomenada 'terrorisme').

Un anarquista mor accidentalment al caure per una finestra quan es interrogat per la policia. Al cap d'un temps un Boig apareix a la mateixa comissaria, i adopta diferents personatges (de jutge fins a bisbe passant per capita!). El seu objectiu es desmuntar, un per un, tots els pilars bàsics de la nostra societat.

Mort accidental d'un anarquista, probablement l'obra mes coneguda de Dario Fo, esta basada en un cas real que va tenir lloc a Italia, a finals dels 60, època calenta.

-----------------------------------------------

26 de maig - 17h:

MONSICAL

de Diables de Sant Andreu.
Teatre familiar (+5 anys) // al SAT // 4 euros

SAT: C Neopàtria, 54 (prop de Fabra i Puig)

Sinopsi: La terra està malalta. En Paco ens mostra diferents llocs del món on diversos personatges en pateixen les conseqüències. En Cambius Climaticum, el dolent per excel·lència, farà tot el possible per impedir que trobin la solució.
Mira també:
http://stapinfo.bloc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Teatre social a Sant Andreu de Palomar
08 mai 2007
perdoneu, hi ha un error!
el dia 13 de maig, l'obra Aquí no paga ni Déu! és a les 18.30h!
Sindicato Sindicat