Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
Comença la campanya electoral i comença la demagogia i el victimisme més barat. Ja no saben que inventar-se per cridar l'atenció i recorren a l'espantall al que ens tenen acostumats, la victimització falsa i la criminalització directa al moviment okupa, que es veu que és sempre el causant de tots els mals...

Com a veí del Prat puc dir que com cada any els cartells de tots els partits polítics sempre estan pintats, no només els del PP sinó el de tots, però és que aquesta suposo que és una realitat usual a tots els municipis quan s'apropen eleccions. Si tots els del Prat els pintessin els okupes aquests serien legió, però els del PP ja els ha faltat temps per detectar la caligrafia i acusar sense proves, res de nou, ja podem imaginar que busquen.

El PP ultradretà del Prat i els seus amiguets de Ciutadans ja volen donar-li la volta a la realitat i utilitzar la falsa victimització amb la conseqüent criminalització com arma electoral. Qualsevol garabat és "terrorisme" i això és molt més fàcil que explicar el que realment són i el que realment representen.

Fora demagogs, prou intoxicadors
Nota de premsa del PP del Prat publicada a diversos diaris i a la seva pàgina web:

Amenazas a Antonio Gallego

El candidato del Partido Popular en El Prat recibe diversas amenazas en el inicio de la campaña electoral
7, mayoâ07.- El Candidato a la Alcaldía del Partido Popular en la ciudad de El Prat de Llobregat, Antonio Gallego, ha vuelto a recibir amenazas de muerte en el inicio de la campaña electoral para las próximas elecciones municipales.
Durante este fin de semana, grupos afines a movimientos okupa han iniciado una oleada de pintadas contra los carteles electorales del Partido Popular de El Prat de Llobregat en los que el candidato, Antonio Gallego, aparece amenazado de muerte y gravemente insultado.Ante estos hechos, el candidato popular a la alcaldía de El Prat ha afirmado que âya está cansado de recibir amenazas de muerte, que nos destrocen el material de campaña electoral y que nos intenten condicionar para que tengamos miedo en el inicio de la campaña electoralâ?.

Por otro lado, Gallego ha afirmado que âes insostenible democráticamente hablando que los grupos antisistema campen a sus anchas en la ciudad de El Pratâ? y que âestos hechos no hacen más que reafirmar sus posiciones políticas en la que demanda sistemáticamente más seguridad ciudadanaâ?.

Por último, Gallego ha destacado que âya ha denunciado éstas desagradables amenazas ante los Mossos dâEsquadra y espera obtener una respuesta urgente sobre la detención de aquellos que lo amenazan de muerte día si y día tambiénâ?.
Grupo Municipal PPC El Prat
Telèfon: 639.370.145
e-mail: pp ARROBA aj-elprat.es www.pp-prat.org

Com no podia ser menys, els seus companys lerrouxistes de Ciutadans ja els hi ha faltat temps per fer-se ressò. I és que quan no hi ha discurs:

Nota de Ciutadans contra la violència
(Per molt bilingües que s'anomenin la nota només està en castellà, i és que com explicar que al Prat l'idioma que està amenaçat és el castellà?)

Los representantes de Ciutadans en el Prat deseamos expresar nuestra absoluta repulsa ante las amenazas sufridas por Antonio Gallego, candidato del PP. Es inaceptable en democracia este tipo de actuación, que siempre condenaremos de la forma más contundente. Las ideas nos definen y merecen todo el respeto de quienes, incluso de quienes no las comparten. Sólo así se garantiza la libertad y el futuro de nuestra sociedad.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
quin mentider està fet aquest Gallego.. desgraciat.
Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
quin mentider està fet aquest Gallego.. desgraciat.
Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
Seria interessant recorda al Prat que aquest home era el responable de politica municipal durant l'11-M i que va ser ell qui va enviar una carta a tots els grups municipals de Barcelona (els del PP vull dir) dient-los que conseguisin que es condemnes l'atemtat d'ETA de l'11-M a correcuita. A vore qui és el mentider
Aquest home sempre ha usat el victimisme com a eina política quan les únics agressions les ha realitzat ell insultant a la gent i atacant l'ajuntament del Prat en les últimes municipals.
Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
l'Ajuntament no, volia dir el Kasal Okupat del Prat (quina anada d'olla)
Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
Fem memòria:

Atac del PP al KOP del Prat (27.05.2003)
http://www.kasalprat.org/COMUNICATS/ALTA%20TENSIO/DOCS%20FINALS/27-05-03

Resposta del col·lectiu okupa (7 juliol 2003)
"Gallego dimissió! fora feixistes del Prat" llegida al ple municipal
http://www.kasalprat.org/COMUNICATS/ALTA%20TENSIO/DOCS%20FINALS/07-07-03
Re: El lider del PP del Prat denuncia amenaces de mort. Comença la demagogia.
08 mai 2007
Tambè esmentar que durant unes Festes Majors, aquest individu es va apropar a la zona de txiringuitos, i concretament fins al txiringuito del Kasal Okupat del Prat, per compar tabac acompanyat d'un home armat.

En rebre la negativa, es va mostrar en una actitud txulesca, i el seu guardaespatlles li va dir a un dels dos encarregats del torn de tiquests, que surtis cap a fora.
Sindicato Sindicat