Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
Desallotjada la casa okupa del C/ Consell de Cent nº? (entre Carretera de Sants i el C/Tarragona). HOSTAFRANCS.
Doncs això, aquest matí he passat un moment per allà i estava plè de mossos antiavalots. Quan he arrivat ja estava tothom fora. No sé el nom de la casa pero bueno.

No paren de desallotjar cases… U.u

Un desallotjament, una altra okupació!

P.D: He buscat i no he vist la notícia publicada, pero això l'he publicada jo ara.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
Aquesta setmana es preparen per desallotjar 5 cases. Volen fer la màxima feina abans de les eleccions.
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
por la calle se trata de l'Antic Martí.
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
Algú pot explicar si és la de Consell de Cent - Bejar?
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
És consell de cent 38-40. Ara mateix l'estan tapiant, hi ha unes 30 persones fora. Encara hi ha antiavalots. No els han deixat treure les pertinences que tenen encara a dins.
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
primer han desallotjat consel de cent 38 l'antic Martí cantonada Bejar i més tard veien que no hi havia gent suficient al carrer, consell de cent 40 aqueste, per lo que me ha dir la gent concentrada sense ordre de desallotjament
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
07 mai 2007
Doble desallotjament de matinada a Hostafrancs; els Mossos de nou al marge de la llei
Actualitat
Escrit per Marc
dilluns, 07 maig 2007
> Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han desallotjat dues cases okupades al carrer Consell de Cent, una d’elles sense ordre judicial. Les cases es trobaven als números 38 i 40 del carrer, i hi ha 10 persones imputades per un delicte d’usurpació.
A les 6’40 de la matinada els Mossos d’Esquadra han tirat a terra amb un ariet la porta del número 38 del carrer Consell de Cent, una casa okupada coneguda com l’Antic Martí. Aquesta casa tenia una ordre de desallotjament dictada pel jutjat d’instrucció número 20 de Barcelona.

El desallotjament el va ordenar el jutge després de que els Mossos d’Esquadra li diguessin que els havia estat impossible identificar als ocupants de la casa, malgrat que el passat 2 de març van identificar-ne a dos d’ells. És habitual que els jutges ordenin identificar als ocupants d’un immoble quan es denuncia un delicte d’usurpació, ja que aquesta és la única manera d’imputar-los en el procés judicial previ al desallotjament. Tot i així, és la primera vegada que es té constància que els Mossos menteixin deliberadament al jutge per tal d’agilitzar un desallotjament.

Pel que fa a la casa del número 40 el desallotjament s’ha produït sense cap ordre judicial, i els Mossos han actuat de manera completament il·legal.

Tant bon punt han caigut les portes dels immobles un grup d’encaputxats de la Divisió Central d'Informació dels Mossos d'Esquadra han accedit a les cases amb llanternes i ordinadors portàtils, i han clonat tots els discs durs i dispositius electrònics que allà hi havia (ordinadors, càmeres fotogràfiques, agendes electròniques, telèfons mòbils, etc...). Això també s’ha fet sense cap ordre judicial, i sense respectar la privadesa dels habitants de les cases. Per aquest motiu ja s’està preparant una denúncia judicial dels fets, que es presentarà als jutjats el més aviat possible.
Re: Desallotjament a Hostafrancs aquest matí.
08 mai 2007
ya hubiera estado bien que se avisase a la gente de la casa, ya que como parece ser, se sabia de antes.

'de casualidad' paso por alli mas de un listillo... y alguno de los del grupo de encapuchados de los que habla el comentario anterior, parece que conocia la casa, pues fueron con la leccion estudiada.

os tenemos entre nosotrxs, pero oleis mal, muy mal, un dia toda esa mierda os explotara en la cara.
Sindicato Sindicat