Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
LLUITAR, CREAR: PODER POPULAR
MAIG PEL 1er DE MAIG


Des de l'Assemblea de Joves Independentistes del Clot (AJIC) us convidem a tots i totes a assistir i participar en els passis de video i activitats que es realitzaran durant tot el mes de maig en motiu del dia del treballador.Els actes es realitzaran al Casal Popular La Forja del Clot (c/Escultors Claperós n10) cada dimecres i divendres del mes, a partir de les 19.00h.


Us hi esperem!
MAIG AL CLOT.jpg
image003.gif
----------------------- --------------------------

Divendres 4: Passi de video: "Enemigo a las puertas"

Dimecres 9: Passi de video "Caminos de revolución"

Divendres 11: Passi de video "Good Bye, Lenin", i després tir al capitalista! SMASH CAPITALISM PLAY!

Dimecres 16: Passi de video "La estrategia del caracol"

Divendres 18: Passi de video "La Toma"

Dimecres 23: Passi de video "Rojos"

Divendres 25: Xerrada saobre l'oprigen del 1er de Maig, sopar popular amb un CD de regal per a tots els assistents. i partida al MONOPOLY DEL CLOT!

Dimecres 30 : Debat sobre el socialisme avui en dia.
----------------------- --------------------------

*Adjuntem el cartell de les jornades per a fer-ne difusió!!!
Mira també:
http://www.ajic.tk
http://www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
http://es.wikipedia.org/wiki/D%C3%ADa_Internacional_de_los_Trabajadores
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
XDDDDDDDDDDD I EL LENIN AQUEST? Ostres tu sou tant incoherents.. ASSEMBLEA us feu dir? XD mare meva.. Quanta canalla sense ni idea del que és el leninisme, per favor. Si sou leninistes organtizeu-vos com a tal, si no ho sou deixeu una pseudo-estètica caduca.
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
eing? xo k dius ?
xk no explikes el k vols dir?
o simplement dius algo per dir algo sense cap fonament?
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
lenin torturado, assasi.. vols mes cualificatius d'auest tirà?
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
Si us hi heu fixat gran part del repertori filmogràfic és de temàtica soviètica. Això sumat segurament el fet de que Lennin encara és avui en dia un simbol de la revolució socialista, penso que fa que s'entengui sobradament el contingut de les jornades.
En la seva defensa també remarcar que amb la quantitat de cartells que s'editen, no hi ha res més útil que provocar, encetant i incitant al debat.
Endavant amb la lluita popular al clot!
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
¿Sou comunistes o socialistes, esteu a favor de la dictadura del proletariat?
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
Doncs "la estrategia del Caracol" es una pel.licula que fa clara apologia del moviment anarquista, de fet, el personatge protagonista es un exiliat de la CNT a Bogota...

P.D : A mi tampoc m agrada Lenin per aixo he posat aquest nick ...
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
ha ha, es nota molt que no has vist la pel.licula ¨Good bye, Lenin¨, una peli que està molt bé, com que no aniràs fins al Clot per a veure-la i després parlar, hi han altres canals on podràs mirar-la. Salut!
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
pel tio aquest que es deonmian "." o "...":

Lenin de torturador i assassi té el mateix que tu retardat!, a principi del segle XX qui volia aconseguir una societat millor havia de lluitar o lluitar! i en aquell moment els socialistes creien en la revolució coma mitjà per al canvi social, i en concret, en el cas que ens ocupa, els bolxevics tmb.
dedueixo que no deus haver acabat la ESO, pq assaSSi i torturadoR s'escriu d'una altra forma, i suposo que com a molt deus confondre Lenin amb Stalin (k seria una altra història i una altra discusió...)
més.. tu saps que és la dictadura del proletariat? signifia dictadura d ela majoria, democràcia en essencia pura... tu ho deus confondre amb "comunisme de guerra",
una altra cosa, veig que tampoc saps que és socialisme o comunisme, amb tu no acabariem mai, però weno et faré una sintesi pq tinguis uns mínims a l'hora d'encarar el batxillerat, on les passaras putes,...
a grosso modo: socialisme és la via per la qual s'utilitza l'estat per a realitzar el canvi social que ens portarà al comunisme, l'anarquisme és un altra via per arribar al comunisme, el q s'enten coma societat sense classes. quedat amb la idea.. però has d'esstudiar abans de seguir dient totnteries...
però tranquil això amb lectura i estudi se soluciona...

menys criticar la feina de les AJ per tonteries i arguments infantils i estúpids home! fa pudo a jerki...
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
07 mai 2007
tu saps que és la dictadura del proletariat? signifia dictadura d ela majoria, democràcia en essencia pura...Em sembla que no saps el que has posat aqui. Fes te un favor, avans d' anar de sabelotodo y llegeix els escrits politico filosofics de Marx.


"a grosso modo: socialisme és la via per la qual s'utilitza l'estat per a realitzar el canvi social que ens portarà al comunisme", ¿llavors el PSOE ens porta a al comunisme?

¿Si la CAJEI sou pro dictadura del proletariat per que no organitzeu un partit o una vanguardia per aconseguir el poder?
Re: [AJIClot] Maig pel 1er de Maig
08 mai 2007
doncs és molt senzill: pq és un conjunt chovinista burgès, que utilitza el socialisme com a forma de crida a més gent (com JERC, que sospitòs...) amb figures que estan a la memòria de tots: el che, lenin...

PD:En assamblees...xD a veure , si tant de marxistes-leninistes aneu, si apreneu quelcom de teoria i organització
Sindicato Sindicat