Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Des del principi el cas de l'agenda de la Nuria Pòrtules ha servit a alguns per donar una versió única i excloent dels fets que l'han portat a la presó. Des d'aquesta web i d'altres mitjans s'ha expressat una versió dels fets que preten ser la veritat absoluta, no acceptant cap altra.

Totes les campanyes i grups de suport que han sorgit són respectables i tenen tota la raó per defensar la innocència d'aquesta persona. Però han sorgit en uns dies on estem a punt de començar la campanya electoral per les eleccions municipals. Aixó, a mes de NO ser casual, ha extremat els arguments d'un moviment que, torno a insistir, és legitim.

I a més d'això no oblidem que la detenció de Nuria Pòrtules és fa per ordre de l'Audiència Nacional. Amb l'actual legislació la policia de la Generalitat (no de cap partit ni de cap dirigent), del GOVERN d'aquest país, es veu obligada a executar les ordres que li arriben de la justicia. Si això és aixi. Perque no hi ha manifestacions davant l'Audiència Nacional? O davant els Jutjats de Girona o Barcelona?

I, finalment. Que ha motivat la detenció de la Nuria? El contingut de la seva agenda. I qui el va analitzar? L'Audiència Nacional. Que el jutge en qüestió es pot equivocar? Si, clar......o no.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Quien inicia los trámites, el análisis del contenido de la agenda y la posterior detención, son los Mosos de Escuadra, es decir, la Conselleria del Interior. El Juez efectua el encarcelamiento, en función del atestado policial.

Y es aquí donde surgen las dudas del procedimiento. Por tanto es responsabilidad de la Conselleria del Interior, es un caso que ya dura 3 meses, sin que la familia conozca los cargos.

ICV o Saura querían Interior paera tener más poder dentro del Gobierno. Esto tiene unos costes y están aquí. Por si faltaba algo, las declaraciones de Boada (ICV), soltando graves acusaciones contra la Nuria, está propicinado las lógicas manifestaciones ante las sedes de ICV.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
ja vec els boys de Saura com comença a omplir indymedia
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Segur que la detenció de la Núria no va ser feta en unes dates casuals, ja que de fet en Saura volia apareixer a les pàgines de la vanguardia com la ma de ferro contra els okupes i fins hi tot contra els terroristes anarquistes de cara a les municipals. La campanya se li ha girat en contra, que hi farem!
En Saura volia el mateix que en el seu dia va dir en Carod, mes a l'esquerra de IC es tema policial. Però resulta que mal li pesi a la cupula de IC la ideologia anarquista no es delicte.
Desviar la responsabilitat vers la audiència nacioanal es totalment fals i demagogic perque varen ser els mossos els que varen obrir totes les diligències contra la Núria, acusant-la amb proves tant circunstancials com paranoiques, per no dir de la acusació de tinença d'explosius sense trovar cap mena de rastre d'explosiu.
Si avui la Núria segueix detinguda es perque en Boada segueix buscant proves e intentant ordir conexions a ulls vista inexistents.
Per tant seguirem acusant directament als responsables estiguem o no en campanya electoral.
Podem tindre rao o no en moltes coses, el que es segur es que la represió mai ens aturarà
Llibertat Núria, Laura i tots els represaliats
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Manel. Si no se conocen los cargos es porque quien los tiene que delimitar ÉS EL JUEZ. El procedimiento policial es el que pone parte de los argumentos para que el juez decida como proceder. Por tanto las dudas del procedimiento ¿de donde vienen? Del hecho que una persona haya apuntado determinadas cosas en una agenda de personas, lugares, etc que habia visitado. Cosas sospechosas para la policia, y que ahora el juez tiene que determinar si son constitutivas de delito. Si el juez ordena la detención, repito, es a el a quien se tiene que preguntar.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Veig que l'aparell d'ICV funciona a la perfecció.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
K sus den,boyssaura i ._- . Només amb els noms ja demostren moltes coses.

Pel que respecta als seus arguments només el primer dona algun. I pel que sembla és un gran coneixedor del contingut de l'agenda. També Cap d'un servei d'informació dins de la policia que l'informa dels procediments dels seus comandaments. També dels informes policials. I també ha de ser advocat, ja que coneix com funciona l'Audiencia Nacional, que es veu obligada per un càrrec d'una comunitat autonoma a no deixar anar a un detingut.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Tres punts respecte al primer mail:

1 - Contra ICV. Són els Mossos qui fan l'informe i qui detenen la Núria. És en Saura, responsable polític dels Mossos, de no aturar l'actuació de la secció d'informació (que es dedica als moviments polítics i socials), de no haver impedita l'aplicació de la Llei Antiterrorista (com va passar dos cops els darrers anys quan la Policia Nacional ho va sol·licitar i no se li va permetre) i a més, és culpable de mantenir la família desinformada i, fins i tot, insultada.

2 - Oportunista. I és clar que sí. Som oportunistes els qui sortirem al carrer el dia 10 i durant tota la campanya perquè sabem perfectament que només les eleccions, només els vots, només les poltrones interessen de debo als polítics d'ICV. Si no fossim oportunistes és que seriem estúpids.

3 - Nervis, pors... el que us heu guanyat a pols. Deixeu d'intoxicar i comenceu a buscar feina ja que perdreu tans vots que haureu de descobrir per fi què vol dir la precarietat laboral de la que tan us ompliu la boca però que sempre heu defugit gràcies als càrrecs del partit.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Marti, et parlare amb el teu idioma i, francament, desisteixo de intentar raonar amb tots vosaltres.

Qui ha d'informar a la familia de l'aplicació de la llei antiterrorista una iaia que passa pel carrer o, en el seu cas, qui l'aplica?

Perque s'ha d'aturar l'activitat de la Policia davant un comportament que, I TU NO ETS CREC QUI DISPOSA DE TOTES LES DADES, pot ser conctituiu de delicte.

De que ha d'informar en Saura? Ja tenen un advocat que és qui porta el cas davant el jutge.

Que pena de gent
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
delicte? quin delicte, fil, de gossa?

el delicte és que els que aneu de socialdemòcrates no sigueu més que trista púrria neolliberal. això és un delicte.

detenint militants anticapitalistes sota legislacions que avalen la tortura. privatitzant serveis públics. especulant. reprimint actes del 1r de Maig.

Cada vegada que penso les vegades que he estat temptat de votar el vostre partit de rates, me n'alegro més de no haver-ho fet... ara estaria vomitant

ABSTENCIÓ
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
la pena la fas tú, fill de la gran puta de traidor al poble, com tot el teu partit de merda
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
En e-noticies, y el El PUNT, se comenta que ICV va a pedir medidas disciplinarias contra la minoría de EUiA y Els Verds, que se han posicionado a favor de la Nuría.

En el caso de Els Verds no se, pero en EUiA, puede haber expulsiones y de sectores importantes de la Organización, incluida la dirección del PSUCviu
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
Comunista gai, crec que hauries de sortir de casa, ja que només a casa existeix el mon utopic anticapitalista on vius.
Com a gai comunista et dona la benvinguda al mon real.

P.D: Exten el concepte casa als 4 arreplegats que puguin compartir el parell d'idees que pots tenir cada d...., perdò cada mes.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
A veure, tinc la sensació que alguns comentaris d'aquest post han estat escrit per mossos d'esquadra. Curiosament (i em sap molt greu el dir-ho), semblaria que són més educats i correctes (i argumenten millor) que alguns trolls que els contesten.

Però això, amb tots els respectes i sense insultar ni faltar-li el respecte a ningú, no vol dir que tinguin raó.

En primer lloc, per tal de detenir algú, per molt que es digui que és el jutge qui ordena això o això altre, ha d'haver-hi la intervenció de les forces de seguretat (encara no he vist mai a un jutge emmanillar ningú), que considerin que la detenció està prou justificada com per tirar-la endavant. I en tot cas, la famosa llibreta semblaria un indici massa feble com per detenir ningú i aplicar-li la llei antiterrorista. I en aquest país, per tal de detenir algú, segons l'actual legislació vigent, cal cometre un delicte, no es pot detenir ningú *abans* de cometre el delicte. Quin delicte *concret* ha comés la Núria?

Justificar la detenció perquè segons la legislació vigent "esto es lo que hay" és una mica arriscat. Si tenim en compte que si hagues estat per l'Audiencia Nacional el pobre pringat Eric i el seu fantasmagòric exercit inexistent del fenix encara estarien pringant...

En segon lloc, semblaria que la detenció ha estat més un avís a navegants per a determinada àrea dels moviments socials, per una banda, i per la pseudo-disidència interna d'ICV (sempre navegant entre dos aigües, pobrets...).

I a més, quantes coses se'ns escapen: la magnitud de la guerra interna entre determinats sectors dels mossos i els càrrecs d'interior posats per ICV, els episodis concrets d'aquesta guerra que surten cap enfora: les grabacions de la presumpta pallisa a la comisaria de les corts, la detenció de la Núria, els desallotjaments "de bon rotllo" que després no ho són tant (aunque la mona se vista de seda...), com diu la Mayol (aunque la mona se vista de seda again...), etc.

I després hi han els episodis inexusables des de qualsevol punt de vista, i que ratllen la xuleria, com l'assetjament a membres de les mogudes pro-Núria i com a mínim (per dir-ho molt suament) la mala educació i males maneres contra els familiars, que jo em pregunto de què collons poden ser sospitosos aquesta gent.
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
mossos si veus aquest missatge correu i digue-li al Saura que no el votare mossos pim pam
Re: Dubtes i Oportunisme al Cas Pòrtules
07 mai 2007
jaja, ara ja surt gent dient que som quatre arreplegats anticapitalistes, clar clar, doncs millor ser això que militar en un partit que comanda una colla de mafiosos amb porres capaços de detenir a gent per la seva ideologia, de TORTURAR a gent que no es pot defensar, i de ostiar a tot deu a una mani, MOLT BE MOLT BE icv, això si que es d'esquerres de debó, i tot perque? clar ome! es que els mossos ve han de fer el seus treball!!! QUIN TREBALL? defensar ESPECULADORS, BANQUERS, i demes xusma contra la gent que ja n'esta fins els collons de tota aquesta merda.
De vritat no sé si lo vostre es cinisme o es que sou imbecils rematats, suposo que al vostre partit i deu haver de les dues classes, els cinics que seran els que cobren, i els quatre arreplegats, i aquest si que son arreplegats que militen a la base i que es van creien tot aquest discurs de canviar les coses desde dintre¿? que dimonis canviareu eh¿? dirignit la policia, defensant-los amb ells
Sindicato Sindicat