Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Soles no podem: posada en comú
06 mai 2007
Diumenge 6 hem posat en comú tot allò que s'havia parlat ahir als barris perquè La vida no cap a les urnes, Tornem la política al carrer!
diumenge_6maig_2007 001_enviar.jpg
diumenge_6maig_2007 002_enviar.jpg
Dins de les activitats enmarcades dins la campanya de Soles no podem i de qualsevol manera no val, ahir es van celebrar assemblees de barri a diferents llocs de la ciutat de Barcelona: Nou Barris, Poblenou, Sants, Horta-Carmel-Guinardó, Gràcia, Eixample i Raval. Cada barri es va organitzar per parlar d'allò que considerés més important donada la seva situació.

Avui ens hem reunit a la plaça del Sol de Gràcia, des de les 12h per posar en comú tot allò que es va parlar ahir a cada barri i per tractar de veure entre tots com podem continuar treballant perquè del que continuem convençudes és que Soles no podem i de qualsevol manera no val, però ara, donat el moment també sabem que LA VIDA NO CAP A LES URNES! TORNEM LA POL�TICA AL CARRER!

El dissabte vinent ens trobarem a partir de les 12h a la Rambla del Raval per fer un mercat d'intercanvi, fira de grups i col.lectius, menjar popular, etc.
A les 18h es farà l'espectacle Realidades Avanzadas i cap a les 19h farem un cercavila pel barri.

Evidentment, tothom està convidat!

A les imatges: els diferents grups de discusió a la plaça del Sol.
Mira també:
http://www.solesnopodem.org

This work is in the public domain

Comentaris

doncs no, soles, sembla que no fareu res
06 mai 2007
que consti que crec que és cert el lema que l'important seria que la gent fes la política al carrer, i no dubto de la bona fe, però aquests quatre gats representen 'el sentit del poble' davnat dels polítics que 'només' treuen milers i milers de vots? (i per cutresque siguin, als seus mitings també son més)

alguna cosa millor que això s'hauria de fer...

el Marcos i la seva 'otra campanya' a qui li heu volgut copiar la idea, treien molta molta gent al carrer, i estaven una mica més al costat de les mogudes populars, i no al marge de tothom que es mou als barris
Re: Soles no podem: posada en comú
06 mai 2007
que és el que fas tu "sr" pse?
Re: Soles no podem: posada en comú
07 mai 2007
trobo que el tal pse té molta raó i que no anem bé.nara, agraeixo els esforços de la gent de soles... sobretot d'aquells i aquelles que van de bona fe (= els no troskos)
Re: Soles no podem: posada en comú
07 mai 2007
que la gent de soles no está participant dels diferents moviments socials i les diferents mogudes, es una realitat que es contradiu bastant, mes que res que la iniciativa sorgeix precisament d'aquestes mogudes o col·lectius.

Que no es tant guay com el Marcos, doncs mira ens estarem equivocant, pero de mentre seguirem tractant de teixir la red, i a cada fil que es trenqui n'inventarem un altre forma de teixir-lo, perque els llaços es facin ferms.
Foto de Sants
07 mai 2007
soles.JPG
L'assemblea es va emmarcar dins dels actes del 10è aniversari del CSA Can Vies
Mira també:
http://www.barrisants.org
http://www.solesnopodem.org
Re: Soles no podem: posada en comú
07 mai 2007
No, la gent del soles no representa el poder popular, però tampoc no és la seva intenció.

El "Soles no podem" és simplement un espai de trobada i de construcció de tota aquella gent (molta o poca) que sent que "sola no pot".

No es tracta de suplantar ni representar ningú, només de juntar-se i construïr en comú.
Re: Soles no podem: posada en comú
08 mai 2007
La idea de soles no podem no és senzilla de construir i cal caminar I APRENDRE molt per fer un pas en ferm. Crec que moltes ens hem sentit soles en moltes ocasions, tan a nivell individual com col.lectiu, per la qual cosa crec que crear una eina que faci visible, potencii i faciliti l'ajuda entre unes i altres és positiva per seguir caminant mentre lluitem i resistim.
Si bé és cert que de qualsevol manera no val, per la qual cosa ara es necessiten esforços i força per afrontar els errors, aprendre, rectificar, tornar a construir i seguir amb constància. Forces i ànims que traurem del sentir que aquesta idea és ferma i que algun dia servirà a totes aquelles aranyes que lluiten pel seu cantó a teixir una xarxa cada cop més difícil de trencar. No deixem que s'ensorrin les nostres realitats. Soles no podem i de qualsevol manera no val.
Sindicato Sindicat