Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Detencio massiva de la Chaoskaravan contra el G-8 a Utrecht, Holanda
06 mai 2007
105 persones van ser detingudes ahir a Utrecht pel simple fet d'estar participant a una critical mass en contra del proper G.8 que se celebrara a Alemanya.
cm1.jpg
cm2.jpg
La manifestaci'o, d'un caire totalment festiu, va comencar a marxar pels carrers del centre d 'Utrecht. Erem unes 200 persones muntades a les bicicletes, musica, menjar, guerrilla del clown army , nens i nenes i globus de colors.
Al cap de deu minuts la policia va comencar a desviar les bicicletes pel carril bicicleta pk deien k no ens era permes blokejar el transit (la manifestacio era totalment legal). El fet es ke el tema es va anar kalentant i ens anaven tallant el pas kada vegada ke okupavem un carrer nou. De cop i volta unes deu furgonetes d'antidisturvis ens va rodejar i va komencar a estrenyer la rotllana. I com si res estigues passant van komencar a arrestar una a una totes les persones ke kedavem: 105 persones, en les quals es trobaven dos menors de 14 anys.
Vam omplir 3 autobusos dobles sencers carregades de gent de totes les edats ke no estavem preparats/des per aixo (era una manifestacio totalment pacifista), enbridats/des i amuntegats/des durant hores primer a l'autob'us i despres a una mena de parking on el terra estava moll pk no ens poguessim asseure.
Llavors ens van treure les brides i ens van repartir en cel.les. Obviament no hi havia cel.les per a tots/es. Jo em trobava a una habitacio de menys de 6 m2 amb 13 dones mes. Faltava aire, aigua i menjar pro no ens importava, res ens va fer callar ni parar de fer soroll.
No ens podiem kreure el ke estava passant. Una manifestacio sencera arrestada sense el mes minim disturvi previ...A mi em va agafar molta peneta al veure kom ens estaven esborrant del paissatge urba d'akella forma tan deskarada.
Excepte 3 persones tothom va ser alliverat/da entre les 23 i la 1.30 de la nit (les detencions van ser al voltant de les 15h). Avui una altra noia torna a estar al carrer.
Vam decidir que no diriem el nom i per protegir a les estrangeres no obririem la boca. I aixi ho vam fer ni una sola paraula. Actualment una de les noies ke es va sumar a akesta iniciativa segueix presa i kom ke no demana un advokat no li donen la possibilitat de defensa.

La caravana de l'oest d'Europa, que ja fa una setmana va comencar a Belgica, NO S"ATURA. Dema reemprendrem la marxa cami Heiligendamm on hi arribarem a finals de mes. Tothom que vulgui acompanyar-nos sera molt ben vingut!

Ke es preparin k venim!!!!
SALUT I FORCA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detencio massiva de la Chaoskaravan contra el G-8 a Utrecht, Holanda
08 mai 2007
Cadascú fa el que creu millor: uns defensant el sistema, que per això cobren, i d'altres, amb més conciència, alerten de que el camí que portem no és bo perquè exclou cinc sisenes parts de la humanitat.Uns tenen armes de foc i els altres tenen el foc de la passió per construir un món millor. No pararem mai, sabem que és la única sortida: construir un món just per a tothom.
Una forta abraçada.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more