Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Nou comunicat de la Nuri
04 mai 2007
extret de www.presosalacalle.net

Aquí va un nou comunicat de la Nuri. Ha estat traduït també del català al castellà. Ho sentim si hi ha algun error.

Ahí va un nuevo comunicado de Nuri. Ha sido traducido también de catalán a castellano. Sentimos si hay algun error.

Família, jo de nou.

Com va tot per Girona? Espero, tot i que no ho dubto, lluitant contra els abusos de poder. Ullant el diccionari miro terrorisme (diu: âés lâactivitat de les persones que creuen que les finalitats polítiques es poden aconseguir amb accions violentes, els grups partidaris del terrorisme tenen armes i preparen atemptats amb explosiusâ?) i jo dic, i què passa amb el terrorisme dâEstat? Aquest no hi està contemplat. Continuen regnats per la seva impunitat i continuo afirmant que lâúnic terrorista existent és lâEstat. A la definició del diccionari podríem dir âgent que lluita contra el terrorisme encobertâ?. Ho trobo impressionant, ens venen la pau social, lâestabilitat i el benestar, i sense quasi adonar-nos-en vivim en una camama constant.

Ens volen vendre la llibertat i la por la tenim a flor de pell amb el que tossudament ens estan bombardejant. Dâalguna manera ens hem de fer sentir. Ells encobreixen el seu terrorisme, el maquillen, ens el volen normalitzar. Així doncs això no treu que traiem les nostres armes, les que tenim a lâabast. Defensem-nos dâaquest pànic i unim-nos. Potser es pensen que callarem a base dâhòsties però el que estan aconseguint és crear més resistència.

Jo estava a la llista negra, he estat lâexcusa. No és un cas aïllat, ha passat anteriorment amb els companys de Torà, del 4F, del comando Dixan, entre tants dâaltres, ara sóc jo i demà? Penseu que tots vosaltres esteu a les seves llistes per donar-me suport. La repressió ens toca a tots. Estan atacant amb força tot moviment social però aquests moments són els que ens fan despertar a tots, vosaltres no podeu deixar escapar aquest moment. De vegades seâns fa difícil visualitzar que ens volen allunyar de la realitat però ens la posen a tiro. Això no es pot aturar així com així, que el meu segrest no sigui en va, la repressió no els és gratuïta per a ells.

No podem continuar assumint lâenganyosa realitat. Abans dâentrar a la presó no tenia ni temps de mirar la tele. Ara no és el cas, però seâm fa difícil mantenir-me al davant amb una orella posada i escoltant totes les vexacions, brutalitats, enganys que ens volen fer creure. Mâindigna i la meva impotència augmenta constantment.

Ãs com si els polítics i mitjans expliquessin una pel·lícula que no és la mateixa que la nostra. Polítics i mitjans de comunicació, paraules, paraules i més paraules; mentides, mentides i més mentides. Polítics, no cal que utilitzeu el meu nom per res, ni per fer campanya, ni per donar-me suport ni vull rebre cap premi. Sou tots col·laboradors dâaquest sistema mentre jo i tants altres estiguem entre reixes. Si voleu, ho podeu fer al carrer i a nivell individual però desemmascareu-vos. Perquè els polítics, no cal que digui, ni de dretes ni dâesquerres, al cap i a la fi contínuament ens esteu demostrant que sou el mateix; tot i que uns el feixisme i la repressió els verbalitzen en veu alta i en majúscules i els altres ho encobriu amb paraules maques. Ara ja no hi ha marxa enrere, aquest és el vostre funcionament i és igual si sou o no culpables, el que passa és que estic aquí perquè hi ha alguna cosa per petita que sigui que us molesta, el de menys és lâexcusa, el que amagueu és un atac a una posició de resistència. Vosaltres us esteu mostrant tal com sou, abusos violents al carrer, sense capacitat de raonar ni dâexpressar-vos...

I tot això no va dirigit a tots els que lluiten per la meva llibertat. A tots aquells que no esteu disposats a esperar que ens organitzin la vida o ens facin seguir les seves pautes per aconseguir ser verdaderament lliures. A tots aquells que sortiu al carrer, tots els que no pareu dâanar amunt i avall perquè creieu que aquests abusos de poder ja esmentats passen de la ratlla. Sou vosaltres els que teniu la força, no us quedeu aquí i seguiu endavant. Tant dins com fora continuarem lluitant amb molta força i moltes ganes. Des de la gàbia mateixa de lâEstat, fins que totes i tots siguem lliures, totes i tots els presos siguem lliures. Salut i força.

Núria

CP Madrid V. Soto del Real, 27 dâabril del 2007

Familia, yo de nuevo.

Como va todo por Girona? Espero, aunque no lo dudo, luchando contra los abusos de poder. Ojeando en el diccionario leo âterrorismoâ? (dice: âes la actividad d e las personas que creen que las finalidades políticas se pueden conseguir con acciones violentas, los grupos partidarios del terrorismo tienen armas y preparan atentados con explosivosâ?) y yo, digo y que pasa con el terrorismo de estado? Este no está contemplado. Continúan renegados por su impunidad y continuo afirmando que el único terrorista existente es el Estado. En la definición del diccionario podríamos decir âgente que lucha contra el terrorismo encubiertoâ?. Lo encuentro impresionante, nos venden la paz social, la estabilidad y el bienestar, y sin casi darnos cuenta vivimos en una camama constante.

Nos quieren vender la libertad y el miedo lo tenemos a flor de piel con lo que constantemente nos están bombardeando. De alguna manera nos tenemos que hacer oír. Ellos encubren su terrorismo, lo maquillan, nos lo quieren normalizar. Eso no lleva a que saquemos nuestras armas, las que tenemos a nuestro alcance. Defendámonos del pánico y unámonos. Tal vez se piensen que callaremos a base de ostias pero lo que están consiguiendo es crear mas resistencia.

Yo estaba en la lista negra, he sido la excusa. No es un caso aislado, ha pasado anteriormente con los compañeros de Torà, del 4F, del Comando Dixan, entre tantos otros, ahora soy yo y mañana? Pensad que todos vosotros estáis en sus listas por darme vuestro apoyo. La represión nos toca a todos. Están atacando con fuerza todo movimiento social pero en estos momentos son los que nos hacen despertar a todos, vosotros no podéis dejar escapar este momento. A veces se nos hace difícil visualizar que nos quieren alejar de la realidad pero nos la ponen a tiro. Esto no se puede parar así como así, que mi secuestro no sea en vano, la represión no es gratuita para ellos.

No podemos continuar asumiendo la engañosa realidad. Antes de entrar en prisión no tenia ni tiempo de mirar la tele. Ahora no es el caso, pero se me hace difícil mantenerme a delante con una oreja puesta y escuchando todas las vejaciones, brutalidades, engaños que nos quieren hacer creer. Me indigna y mi impotencia aumenta constantemente.

Es como si los políticos y medios contasen una película que no es la misma que la nuestra. Políticos y medios de comunicación, palabras, palabras y más palabras; mentiras, mentiras y más mentiras. Políticos, no hace falta que uséis mi nombre para nada, ni para hacer campaña, ni para darme vuestro apoyo ni quiero recibir ningún premio. Sois todos colaboradores de este sistema mientras yo y tantos otros estemos entre rejas. Si queréis, lo podéis hacer en la calle y a nivel individual pero desenmascararos. Por que los políticos, no hace falta que diga, ni de derechas ni de izquierdas, al fin y al cabo continuamente nos estáis demostrando que sois lo mismo; unos el fascismo y la represión la verbalizar en voz alta y en mayúsculas y los otros lo encubrís con palabras bonitas. Ahora ya no hay vuelta atrás, este es vuestro funcionamiento y es igual si sois o no culpables, el que pasa es que estoy aquí por que hay alguna cosa que por pequeña que sea os inquieta, lo de menos es la excusa, lo que ocultáis es un ataque a una posición de resistencia. Vosotros os estáis mostrando tal y como sois, abusos de poder violentos a la calle, sin capacidad de razonar ni de expresaros.

Y todo esto no va dirigido a todos los que luchan por mi libertad. A todos aquellos que no estáis dispuestos a esperar que nos organicen la vida o nos hagan seguir sus pautas para conseguir ser verdaderamente libres. A todos aquellos que salís a la calle, todos los que no paráis arriba y abajo por que creéis que estos abusos de poder ya citados pasan de la raya. Sois vosotros los que tenéis la fuerza, no os quedéis aquí y seguid adelante. Tanto dentro como fuera seguiremos luchando con mucha fuerza y muchas ganas. Des de la gavia misma del Estado, hasta que todas y todos seamos libres, todas y todos los presos seamos libres. Salud y fuerza.

Núria

C. P. Madrid V. Soto del Real, 27 de Abril del 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou comunicat de la Nuri
04 mai 2007
"Perquè els polítics, no cal que digui, ni de dretes ni d’esquerres, al cap i a la fi contínuament ens esteu demostrant que sou el mateix; tot i que uns el feixisme i la repressió els verbalitzen en veu alta i en majúscules i els altres ho encobriu amb paraules maques"

Estem amb tu Nuri! Per la llibertat de tots i totes eles presxs!

Cap estat ni partit ens farà lliures!
Re: Nou comunicat de la Nuri
05 mai 2007
Núria estem amb tu, ja que ets un exemple més del Guantanamo que és l'Estat Espanyol. Batasuna, Torà, Núria i molts d'altres. De totes maneres jo si que hi crec en un altre sistema...Independència!!!
Re: Nou comunicat de la Nuri
05 mai 2007
Si creus en la independencia creus en el sistema actual.
Re: Nou comunicat de la Nuri
05 mai 2007
VdeV, ho dius al revès:

Si estàs en contra de la Independència creus en el sistema actual!!!!

El sistema actual es España!!!!
Re: Nou comunicat de la Nuri
06 mai 2007
El sistema actual és l'Estat capitalista espanyol!

Llibertat Nuria!
Re: Nou comunicat de la Nuri
06 mai 2007
Si, el sistema actual es el sistema capitalista espanyol, peri si consegueixes l'independencia sera el sistema capitalista català: cambien les formes pero no el contingut.
Re: Nou comunicat de la Nuri
06 mai 2007
independència simplement vol dir no-dependència d'uns poble respecte un altre. No té res a veure amb l'estatisme ni amb el capitalisme. Els independentistes no són necessàriament estatistes.
Autenticitat del comunicat
06 mai 2007
Em sembla que aquest tipus d'escrits d'una persona que està presa i no pot comprovar per internet, haurien de venir autenticats d'alguna manera.

Bé sigui per la familia, bé sigui per l'assemblea de suport que hi ha a Girona, o bé sigui per la persona que l'ha rebut.
Re: Nou comunicat de la Nuri
06 mai 2007
Si estas en contra de la dependencia respecte un poble i un altre, independencia i autarquia a Catalunya?
Re: Nou comunicat de la Nuri
07 mai 2007
per mi és ben senzill.. Independència i Socialisme.

I l'enric té tota la raó, ser independentista no té perquè significar voler un estat, sinó simplement alliberar el teu poble d'un altre poble/estat que l'empresona.
Re: Nou comunicat de la Nuri
07 mai 2007
L' enric no s' ha explicat aixi, semblava mes be el ministre d' economia de Franco durant la postguerra: "independència simplement vol dir no-dependència d'uns poble respecte un altre"
Re: Nou comunicat de la Nuri
31 mai 2007
Con profunda estima y respeto saludo la companera Nuria mientras resiste a la tortura y aniquilaciòn del Estado en contra del proletariado desobediente y luchador. No te rindas.
Solidaridad es nuestra arma

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more