Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La CNT de Terrassa es concentra a la ETT Allbecon
04 mai 2007
El passat dimecres 2 de maig la Confederació Nacional del Treball de Terrassa (CNT) es concentrà davant la ETT Allbecon del carrer Notari Badia de Terrassa per exigir el pagament del que deu aquesta empresa a un membre del sindicat.

Federico, el treballador membre de la CNT, va treballar subcontractat durant dos dies a una empresa del metall de Terrassa, i degut a les males condicions de seguretat i salut laboral va demanar de no continuar treballant allà. La ETT va decidir unilateralment no pagar-li els dos dies que li deuen.

El sindicat es concentrà davant Allbecon durant tres hores, tot repartint 500 octavetes i exigint a l’empresa, per mitjà del megàfon, que pagués el que devia al nostre company.

Posteriorment la quinzena de membres del sindicat es van desplaçar cap a la Rambla d’Ègara i pel centre de la ciutat denunciant l’estafa que representa treballar per Allbecon i la precarització a que ens sotmeten les ETT’s.

L’empresa es nega a pagar i el sindicat no cessarà les protestes fins que es resolgui el conflicte.

Secretaria de Premsa
Mira també:
http://www.cnt.es/terrassa/CNT/index.php?sec=noticiaextendida&&id=20

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT de Terrassa es concentra a la ETT Allbecon
04 mai 2007
tomo mi apoyo y solidaridad a los compañeros del sindicato, vamos a levantar a la CNT como se merece.
Re: La CNT de Terrassa es concentra a la ETT Allbecon
04 mai 2007
Es una cuestión tan simple como juntarse los currelas para sacar adelante un conflicto laboral y sencillamente se termina ganando. Aquí en Zaragoza, en los últimos años se han ganado con esta sencilla fórmula todos las luchas. Aupa la cnt
Re: La CNT de Terrassa es concentra a la ETT Allbecon
05 mai 2007
http://www.cnt.es/terrassa/CNT/img/fotos/allbecon_1.jpg

És per partir-se la caixa la "replica empresarial". Quan es treballa per una ETT és un contracte de prova que es pot acabar quan el treballador o l'empresari ho vulgui sense previ avís.
Fins quí podiem arribar, treballes per un ETT i després no et paguen ... joder a que espereu per montar una ETT i fer-vos rics? jo demà mateix m'hi poso.
Salut i no es per els diners dels 2 dies de feina sinó pel fet de que no et paguen després d'haver treballat.
SAlut
Sindicato Sindicat