Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : sense clasificar
Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
RESPOSTA DADES REALS
DADES REALS
1.La investigació que porta a la detenció la realitaza el Cos de Mossos d'Esquadra per propia iniciativa i sota la supervisió de la Conselleria d'Interior.
(VOLS DIR? CREUS QUE EL FET QUE UNA PERSONA APUNTI DETERMINADES DADES, FACI DETERMINADES DESCRIPCIONS FÃ?SIQUES, D'HORARIS, SOBRE IMMOBLES, ETC... NO GENERA UNA INVESTIGACIÃ POLICIAL?. INTENTA SABER COM ES VA INICIAR I QUI VA FER LA DENUNCIA ALS MOSSOS ABANS DE PARLAR)
2. El contingut de la llibreta, i malgrat el secret del sumari, es conegut i ha estat divulgat (La Vanguardia fent un muntatge i la defensa explicant els continguts desmentint al Sr. Boada i a La Vanguardia)
(TAMPOC. NO TOT. I SI HO SAPS DIGUES ELS PUNTS CONCRETS DE LA LLIBRETA CONEGUTS PER TU I QUE DEMOSTRARIEN QUE LA NURIA PORTULAS NO VA FER RES)
3. Despres del que has dit i afirmant que la Nuria "pot ser innocent" es a tu al que es tindria que aplicar "l'estat de dret que tenim" per que provesis el que es la Llei Antiterrorista.
(NO ETS UNA MICA SECTARI? LA NURIA POT SER INNOCENT, O NO....I RECORDA QUE VIUS EN UN ESTAT QUE ES DIU ESPANYA AMB UN REGIM LEGAL. AIXÃ VOL DIR ESTRICTAMENT AIXÃ. CATALUNYA I ELS CATALANS TENEN TOT EL DRET A RECLAMAR UN ESTAT PROPI. PERÃ MENTRESTANT ÃS EL QUE HI HA. CREC QUE BARREJAR POLITICA ET PRODUEIX CERTA CONFUSIÃ. CONSIDERO DE RABIETA DE NEN EL TEU COMENTARI SOBRE L'APLICACIÃ DE LA LLEI ANTITERRORISTA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
Sabia que respondries, tens un lloc i un sou que defensar, ets "un mercenari no un funcionari", et sona?. Segur que alguns hem estat devant teu quan portaves la visera abaixada.
Per mes que escriguis amb majuscules, la realitat sortira a la llum i quedareu com al que sou.
També respondras amb majuscules a la noticia de que mateu a trets als malalts mentals (Malgrat de Mar), abandoneu velletes desorientades al carrer (Sants), apalliseu detinguts a les comisaries (Les Corts), agrediu familiars (Nuria, Girona) etc.?.
Per acabar, espavilat, ni tan sols l'Audiencia Nacional, ni el teu jefe el Boada han estat capaços d'acusar la Nuria d'haber fet res.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
oju: a mi sí que em falta informació. Preguntes al "t'estava esperant" si sap qui la va denunciar. Jo sí que no ho sé. Ho podries explicar tú?
Gràcies
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
No confongueu Pórtulas amb Puértolas, que va ser un altre cas de persecució político-social.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
La Nuria com tans altres activistes pateig el seguiment, sense ordre judicial de cap mena, per part dels Mossos. En un control despres d'un acte a Olot, va ser interceptada i se li va requisar, ilegalment, la seva "llibreta blava", despres d'aixó va venir la detenció, escorcolls, incautació d'ordinadors i acusacions, que en part van ser rebutjades pel jutge de l'Audiencia Nacional. Aquest mateig jutge va demanar als Mossos que ampliesin les proves i va mantenir el secret de sumari.
En resum, han estst els Mossos, sota el comandament de ICV, els que han decidit que la Nuria rea una terrorista en potencia. I ara, paradoxes de la Llei Antiterrorista, es la Nuria la que te que demostrar que es inocent.
Joan, el cabró del OJU te tota l'informació i per aixó esta atabalat i dispara a tot el que es mou, ja se sap deu pensar que tots som uns esquizofrenics com el pobre de Malgrat.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
04 mai 2007
A la Nuria la detenen els Mossos però qui aplica la llei antiterrorista és el jutge.
I lo de Malgrat nomès puc felicitar al mosso per respondre a temps i evitar mals majors.

Acció directa, quedes totalment desacreditat amb el teu comentari del"pobre de Malgrat", el temps i el raonament et faran veure un dia que la vida no és fàcil i no és de color rosa.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
05 mai 2007
I que vols dir amb això? qui empresona és el justge i qui actúa és la policia, això ha sigut sempre aixì, la policia només reb instruccions no valora si són bones o dolentes, o que t'esperaves? que la policia portes el tema judicial?.
Per cert, tu no ets ningú per donar llisons sobre la vida, no cal que ens diguis lo dura que és que ja ho sabem, desgraciat.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
05 mai 2007
ADSL no cal que insultis a ningú no se si t'ho ho deus saber lo dura que és pero el noi d'acció directa pels seus comentaris sembla que no ho sap, pel que diu diria que encara esta en los mundos de Yupi, i ho dic amb tot el meu respecte.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
06 mai 2007
Esta clar que ICV ha posat gent a treballar perque el debat a Indymedia no faci mes forat en les seves espectatives electorals. Caldria saber si son Mossos, com els que ara demanen bitllets al metro de Barcelona, o son "militants de bona fe". En qualsevol cas i per experiencia (i no dire quina, podeu llegir Croniques del 6, Virus Editorial), la policia obra les investigacions i fa els seguiments que li dona la gana, totes les policies.
Respecte al tema de Malgrat, que els Mossos donguesin dues versions dels fets en menys de tres hores fa pudor, que un "fucionari" que a passat per una "escola de policia" per neutralitzar a un esquizofrenic dispari tres vegades i dos dels trets siguin mortals diu molt poc de com neutralitzar a una persona, armada amb un pic no amb un arma de foc ni una bomba.
Per cabar per"si" deus ser un avi per que jo ja fa temps que vaig passar dels 40.
Re: Cas Pòrtules. Resposta Dades Reals
06 mai 2007
El jutge demana proves per justificar l'empresonament de Nùria; els mossos responen "un moment, que apareixeran, deixa-la allà tancada de moment". Empresonada sense proves amb el consentiment de Sauron, Boada i el jutge.

És tan culpable el jutge con els mossos, per paranòics, irresponsables, psicòpates amb marcada indiferència pels sentiments dels demés i imprudències temeràries. Però ells no trepitjaran mai la presò o el manicomi, és la diferència amb la resta de mortals.

Qui és mosso d'esquadra que assumeixi les conseqüencies d'un sou de la ostia per un fracassat sense estudis.
Sindicat Terrassa