Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas

El cas Pòrtulas encara cueja30-04-2007. Membres de la direcció d'Iniciativa consideren que alguns membres d'Esquerra i el seu entorn culpables de promoure una campanya contra la formació liderada pel conseller d'Interior, Joan Saura. Aquests dirigents d'Iniciativa creu que l'entorn de personalitats d'Esquerra fa guerra bruta contra la formació ecosocialista i utilitza diferents col·lectius independentistes per erosionar Iniciativa de cara a les properes eleccions muncipals del 27 de maig. Dies enrere, la plataforma Sobirania i Progrés, vinculada a Esquerra, va demanar la llibertat de l'educadora social gironina. ICV, a més, ha hagut de susprendre varies actes preelectorals per les protestes contra la detenció de la jove gironina

E-NOTICIES

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
Evidentment estan reconeixent que el vot a la CUP és la millor eina per alliberar a la Núria (i a tots els que vindran...). Si tenen una forta davallada electoral se'ls passaran les ganes d'empresonar a la gent.
Politica ficcio
03 mai 2007
No és més que el món electorocèntric dels partits de la tele.
Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
els botxins fent-se les víctimes una vegada més
Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
Es clar que la resta de partits escombraran cap a casa. I que esperaveu quan vareu acceptar entrar al joc. Us han possat un parany i el formatge era una bonica poltrona. I no heu perdut temps en picar. Ara foteu-vos. Si sou uns pardillos millor que no representeu a ningu a l'escena politica parlamentaria, ja tobareu altres llocs per fer el ridicul amb menys soroll, i si sou uns golafres de poder alla vosaltres. Ara pringareu.
Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
A la nuria ja li esta be estar on esta, per perra, bruta i anarco, en quant als d'ERC i ICV son la mateixa merda de impostors que diuen ser una cosa que mai seran, donat que un cop arribats al poder a seure sobre la cadira i escalfar-la el mes rapidament per guanyar molts calerons, com el sr montilla que s'esta fent una casa en una zona que el m2 surt molt car, i diu ser socialista jajaja, altres com el saura "viva la paz" jajaja i es conseller d'interior, vaja tontin que ell solet s'ha ficat a la boca del llop i aquesta entesa que diuen una cosa de cara al public i pel darrrera es foten unes punyalades que fan por. Aneu a cagar tots plegats i voteu , si voteu, pero en blanc, i als que diuens ser anarquistes i que no hi creuen en el sistema que no el facin servir despres perls seus propis interesos, i a aquesta educadora- terroristea que li donen alla on esta. un petonas al boca a tots els putos anarcos.
Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
03 mai 2007
per "l'altre": els vots en blanc van directament al partit més votat. un vot en blanc significa: "m'és igual". Hem va tocar estar en una mesa i quant ho vaig saber vaig flipar.

pel que fa el tema CUP. No sé a que ve això de la CUP. Està clar que ERC i ICV són la mateixa merda, però les CUP's són agrupacions municipals i el màxim que poden fer al respecte són mocions, fet totalment simbòlic. Per alliberar la Núria al més mobilització: també de les CUP's, tal i com ja fan, és clar, però no fem demagògia. Si els pogués votar ho faria.
Re: Iniciativa veu 'guerra bruta' d'ERC amb Núria Portulas
04 mai 2007
Per la llei electoral actual el vot en blanc conté en els percentatges electorals no només com a vot emés. En aquest sentit un percentatge superior al 50 % invalidaria les eleccions. El que no conta com a vot són els nuls, ja que no està considerat com a "protesta" ja que només està valorant com a error de l'elector. L'abstenció, no sé partícep del sistema, està considerat actualment com passar de tot, obviant l'abstenció activa, aquells que no voten per coherència ideològica perquè no es pot legitimar un sistema com aquest.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more