Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
3 ett’s ensiliconades a Palma
01 mai 2007
La passada nit del dilluns 30 de maig, dia internacional del sabotatge, han estat ensiliconades 3 empreses de treball temporal a Palma.
logo1maig.jpg
Actualment, la precarietat laboral és a l’ordre del dia. Aquesta precarietat té uns efectes devastadors: ens hipotèca la nostra vida i ens nega necessitats elementals com l'accés a una vivenda digne. Aquesta precarietat laboral condemna a les persones joves, en cas de voler-se emancipar de la llar familiar, a destinar un 90'5 % del seu sou a l'hipoteca.

Les empreses temporals, són una peça clau en aquest engranatge de precarietat. Aquestes empreses tenen com a funció cedir treballadores a terceres empreses per a realitzar tasques de durada definida o bé per assolir un objectiu concret i temporal. Això esdevé una perfecte eina per fomentar retallades de sous, paral•leles, a la negació de drets com el de sindicalitzar-se i protestar per por a no ser acomiedats de l'empresa.

Amb aquesta acció, volem animar a tothom a denúnciar les pràctiques mafioses d’aquestes empreses, així com denunciar les culpables dela nostra situació.

Per un treball digne, tanquem les ett’s!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 ett’s ensiliconades a Palma
02 mai 2007
Canya al capital!!
Sindicato Sindicat