Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat de l'AJGirona davant l'assetjament policial al CSA La Ferralla
30 abr 2007
Des de l’Assemblea de Joves de Girona volem denunciar l’actuació dels mossos d’esquadra envers el nou espai alliberat La Ferralla.
Des que la okupació s’ha consolidat i s’ha fet pública hem rebut diverses visites per part de la policia local i els mossos d’esquadra, algunes d’elles amb diversos intents fallits d’identificació.
La nit de dissabte, quan la okupació ja havia estat constatada pels mossos en una visita al matí del mateix dia, van entrar a la finca de la Ferralla. Al pati van trobar uns visitants de la casa i van identificar-los. Tot i que aquests els van recordar que no tenien dret a entrar en la propietat sense ordre judicial els mossos van prosseguir cap a la casa. Van arrancar la pancarta que havíem penjat a la nostra nova casa i després van intentar forçar la porta d’entrada inferior. Quan els okupants que dormien a dins els van demanar explicacions els mossos van pretendre identificar-los de forma insistent, tot i la negativa d’aquests.
Sembla ser que algú pretén que abandonem el nostre projecte, recorrent a l’abús de poder i a la intimidació. Com ells mateixos han declarat als mitjans de comunicació, no poden desallotjar-nos, i tampoc pretendre identificar-nos a casa nostra, forçar la porta i robar-nos la pancarta, quan de moment no existeix cap denúncia i encara molt menys una ordre de desallotjament ni de cap altre tipus.
Així doncs tan sols ens queda dir que no cedirem davant aquestes pressions i aquest joc brut; seguirem endavant amb el nostre projecte, sobretot tenint en compte el suport veïnal que estem rebent i les ganes i la il•lusió de molts joves.

Assemblea de Joves de Girona
CSA La Ferralla
Vall de Sant Daniel
30 d'abril de 2007

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat