Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nou espai alliberat a Terrassa
28 abr 2007
Avui dissabte 28 d'abril prop de les 11 del mati ha sigut alliberat un nou espai a Terrassa.

El nou centre social esta situat a la plaça Dr Robert 2, davant de la betzinera del carrer Topete.
Durant tot el pont es realitzaran tasques de neteja i rehabilitacio de l'espai.

Esteu tots i totes convidades a passar-vos!!


CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESPOSTA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou espai alliberat a Terrassa
28 abr 2007
ei familia!!!
que bé!!! quina alegria!
fins molt aviat!!!

anims i no ens deixem vencer!
Re: Nou espai alliberat a Terrassa
29 abr 2007
OBRINT ESPAIS, CREANT ALTERNATIVES, GENERANT ILUSIÓ...
ACABAREM AMB L’ESPECULACIÓ!!!


Des de l’assemblea d’okupes de Terrassa veiem necessari seguir denunciant l’especulació i la falta de vivenda i alhora la manca d’espais autogestionats on la llibertat d’expressió i acció esdevingui una realitat. La situació que vivim els i les precàries en la nostra ciutat és fruit de l’imperant sistema capitalista, així doncs veiem imprescindible adoptar una postura de confrontació activa davant de la misèria i desigualtat que aquest genera.
Acusem a les institucions, i concretament a l’Ajuntament de Terrassa, com a part responsable de l’especulació que pateix la nostra ciutat. L’Ajuntament lluny de potenciar la construcció de vivendes per joves i gent precària, lluny de crear mesures que afavoreixin un mercat de lloguer assequible, dirigeix els seus esforços en treure el màxim benefici, de bracet de les constructores i les màfies immobiliàries, del sòl urbanitzable de Terrassa en detriment del dret essencial a la vivenda digna.
Com ja vam demostrar el passat dissabte 31 de març, quan davant de l’Ajuntament i com a resposta a l’últim desallotjament vam realitzar al carrer les activitats i tallers que fèiem dins del centre social, a la ciutat li fan falta espais on poder fer tot tipus d’activitats.
Davant dels fets que hem exposat seguim apostant per l’okupació com a eina de lluita i de denúncia de la situació que vivim.
Per aquests motius i molts més, avui dissabte 28 d’abril, hem okupat i alliberat de l’especulació un espai per convertir-lo en el nou centre social de Terrassa.
Re: Nou espai alliberat a Terrassa
29 abr 2007
endavant familia!!!!
una abracada i moltes energies!!!
Sindicat