Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
COPEL; tornen els menjadors vegans a la UB d'historia
28 abr 2007
Degut a l'éxit obtingut pels menjadors vegans organitzats per l'Assemblea Llibertària en la sala de l'Apartheid (Sala dels microones), ha sortit un nou projecte a la Facultat.
Degut a l'éxit obtingut pels menjadors vegans organitzats per l'Assemblea Llibertària en la sala de l'Apartheid (Sala dels microones), ha sortit un nou projecte a la Facultat.
La COPEL és la cooperativa d'estudiants llibertaris que vol començar a fer menjadors a preu popular i totalment vegetarians com a alternativa als preus del Bar i per deixar clar el nostre boikot a les empreses privades que invaden els nostres espais. Els beneficis obtinguts aniràn en part a l'Assemblea Llibertària i una altra part opcional pels organitzadors perque autogestionen les seves vides, com a forma alternativa de treball no assalariat. La organització dels menjadors es totalment horitzontal i cadascún pot apuntar-se pel dia que es responsabilitza d'ajudar amb altres companys per fer el dinar.
La propera data de menjador popular es el proper dijous 3 de Maig, us esperem a tots a la Sala de l'Apartheid. El menú serà de primer plat amanida de pasta, i de segon seitàn amb arrós.
Esperem que la COPEL sigui endavant per molt temps i anar augmentant el nombre de dies setmanals que fem dinars. Sobretot de cara l'any que vé íntentarem que hi hagi aquesta alternativa 2 o 3 dies per setmana. Salut.



http://www.assembleallibertaria.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: COPEL; tornen els menjadors vegans a la UB d'historia
28 abr 2007
COPEL?? Que se supone que significan estas siglas para vosotrxs? Porque supongo que no volvereis a crear la Coordinadora de presos en lucha, no? Y eso de la pasta? hombre, si anduvieramos sobrados de pasta.... pero no es la cuestión! me parece poco acertada esa opción, aunque dice mucho a vuestro favor que lo digais abiertamente.
Re: COPEL; tornen els menjadors vegans a la UB d'historia
28 abr 2007
lo de copel suposu que sera per lo de Cooperativa d'estudiants llibertaris i buenu jo no veig malament l'opció de la pasta op que passa que si no treus la pasta de un curru de merda assalariat ja no es lícita o que la manera d'autogestionar-te la vida? per un altre costat doncs si tanta pasta fa falta, i sok de la teixa opinió que en fa falta, doncs a veure si tots i totes ens rasquem les butxaques i no esperem a que un colectiu d'individus hagi de cremar-se fent festes de merda per treure 4 durus, apa salut i aigüeta freda
Re: COPEL; tornen els menjadors vegans a la UB d'historia
28 abr 2007
home, si els menjadors comencen a ser totes les setmanes i varies vegades per setmana, trobo correcte que la gent que hi sho curra guanyi pasta, em sembla una opcio molt mes DIGNA que anar d'assalariat a fer de cuiner.

tampoc es que es pugui treure molts diners d'un menjador que val 3€, pero si amb aixo poden ajudar a gestionar les seves vides, per mi genial
Re: COPEL; tornen els menjadors vegans a la UB d'historia
28 abr 2007
Si us plau que són només quatre duros! quant costa una cervesa en un bar un cap de setmana? 3 a 5 euros i no ens queixem tant. Crec que és una bona alternativa i la veritat com s'ha comentat aqui, la pasta és necessària per moure alternatives (i ho dic desde l'experiència personal i no formo part de l'assamblea) que no siguin les festes i concerts que es fan sempre. Sobretot s'ha de valorar que és una alternativa real per unes universitats on els preus dels bars són cada vegada més cars (a la UB en especial).
Salut i enhorabona!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more