Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
PEr fi sabem els grups!
imgp0059-227.JPG
En aquesta 12a edició, destaquen les actuacions de Els Pets, Discípulos de Otília, Soul Atac, La Troba Kung-Fú, Celtas Cortos, Betagarri, Feliu Ventura, Burman Flash, Ojos de Brujo, Obrint Pas, Berri Txarrak i Dr. Calypso, entre dâaltres formacions. En total hi haurà més de 25 bandes actuant en els diversos escenaris. El festival se celebrarà els dies 12, 13, 14 de Juliol a Sant Celoni.

Aragonès ha destacat que el festival de lâAcampada Jove âsâha consolidat, però té per davant els mateixos reptes que lâescena musical catalanaâ?. Per al portaveu de les JERC, lâAcampada Jove âha de ser el catalitzador dels nous projectes de lâescena musical del nostre paísâ?. En aquest sentit, lâAcampada fa una aposta pels grups de música en català, incorporant els grups més potents del moment, i amb un disc nou al mercat (Obrint Pas, Els Pets i La Troba Kung-Fú). Alhora, Aragonès ha explicat que la proposta del festival vol incorporar âles inquietuds musicals del jovent compromès dels Països Catalansâ? i reflexar la diversitat dâestils i per aquest motiu ha comentat lâactuació de grups que, encara que no cantin en català, aporten âun missatge social importantâ?. âEl cartell és eclèctic perquè mostra els gustos dels joves catalansâ?, afirma Aragonès. També es destaca lâaposta per la renovació de lâescena musical en català, aportant a lâescenari principal grups com Soul Atac, Burman Flash o Feliu Ventura, i colâ¢laborant amb 5 concursos de maquetes i grups musicals en català.

Lâedició de lâany passat va agrupar 38.000 joves dels Països Catalans. El portaveu de les JERC explica que enguany lâobjectiu és âmantenir aquesta xifra, encara que sâaspira a crèixerâ?. Aragonès ha destacat el vessant cultural de la trobada, on es farà també promoció de la cultura popular i tradicional catalana, i el sentit polític de la convocatòria: âlâAcampada Jove vol fer realitat els desitjos dâemancipació dels joves dels Països Catalansâ?, diu Aragonès , i ârecull les propostes del jovent per als seu propis problemesâ?.

Per últim la direcció de lâAcampada Jove 2007 ha posat a la disposició per a les i els joves que hi assisteixin una llista de distribució al web del festival juvenil (www.acampadajove.cat) per a informar-los de les novetats i notícies de lâ Acampada Jove
Mira també:
http://www.acampadajove.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
quina colla de nens pijos gafopasta, no?
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
quina colla de nens pijos gafopasta, no?
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
què hi fa el cantant de Dr. Calypso aquí?

és de les jerc? d'erc? :O!
acampada jove 2007
27 abr 2007
acampada.jpg
x
Mira també:
http://www.socialistes.cat
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
Merda de jerkis aprenents de botiflers, que us facin publicitat els papas de la Generalitat des de la TV3. Pireu-vos d'aquí, vosaltres com els mossos, no sou benvinguts, ni a Sant Celoni ni enlloc! Tarats reformistes, a cada porc el seu Sant Martí...
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
L'any passat jo vaig estar currant x k un colega mo va dir i alla s'explota al jovent en les barres et tracten d'una manera denigrant, una gorda de badalona es la mes explotadorade totes junatment amb una borde qe porta tatuada un estel al coll son una quadrilla de capitalistes indecents qe mentres la militancia de base dorm en l'acampada com pot les nenes chupapolles de l'aragones dormen a una masia(segons ells poden beure redbull per que son fulltimes) millorar les condicions de vida? de qe si valtres exploiteu durant tres dies al jovent qe amb bona intencio va a currar x la independencia!

pUTA GORDA DE BADALONA TE LA TINK JURADA AKET ANY NOMES HI NIRE X TOKARTE ELS OUS!

independència i socialisme(de veritat)
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
jo l'any passat hi vaig currar i son uns explotadors sobretot les senyores gorda de badalona i l'altra qe era una borde qe portava tatuat al coll un estel!Jo hi vaig currar x k m va portar un amik...mentres la militancia de base dormia kom pudia a les tendes i kurrant la senyora gorda es bevia els redbulls i dormia a una masia
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
Ei noia d'igualada, la gorda de badalona té una pagina web:
www.fotolog.com/gareta
Re: Presnetació Acampada Jove
27 abr 2007
No es un página web i ho saps. i saps que li estas fent un aputada. Saps que es una espai d'aquesta dona, no sobre la seva militancia ni de les JERC.
Re: Presnetació Acampada Jove
28 abr 2007
Que es foti, sou uns desgraciats.
Re: Presnetació Acampada Jove
28 abr 2007
JOOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO! Qué bo! Quina gracia em fa tot! al Macba i tot... si es que... son superebels!
Re: Presnetació Acampada Jove
28 abr 2007
al jerki reformista...bulling, bulling, bulling.
Per cert vaja merda d'acampada jove.
Musicalment no es millor ke el rebrot.
Betagarri: qui no els ha vist als Paisos Catalans? Avorreixen
Obrint Pas: Es el millor grup dels PPCC i seria una anormalitat que qualsevol festival no els tingues
Berri Txarrak: Tothom els ha vist aci tambe
Els Pets: Grup revelacio, si senyor!jajaj
Discípulos de Otília: Grup famossissim.juju
Soul Atac: Aquestos qui son?
La Troba Kung-Fú: I a questos?
Celtas Cortos: Crec que ja se'ls hi va pasar l'arros...
Feliu Ventura: Per un concert a les 16 esta be, pero el fareu cantar de nit?
Burman Flash: Els coneix algu?
Ojos de Brujo: Als espanyols aquest tambe els porteu? Com es nota l'efecte Montilla
Dr. Calypso: Una mica antics aquestos també, no?

No presumiu de portar grups de fora? Excepte els grups bascos i els espanyols aci no hi ha cap grup de fora.
Quina llastima ke l'acampada us la monta la generalitat que sino perdrieu una de pasta amb aquesta merda de concerts
Com es nota que heu de pagar a la gent per a que treballe per falta de militancia....
Re: Presnetació Acampada Jove
28 abr 2007
Independència i socialisme? No voldreu dir socialdemocràcia?
Re: Presnetació Acampada Jove
30 abr 2007
Mentre uns crítiquen davant l'ordinador i es fan palles superrevolucionàries, les JERC porten 40.000 joves a l'Acampada Jove.
Jove tu tries: o et mates a palles o fas política real.
Re: Presnetació Acampada Jove
30 abr 2007
exacte JOVE, tu tries si fas política real, vas allà et deixes els 40 lerdakos per anar 3 dies a consumir i finançar aquestes joventuts demagògiques i hipòcrites "ultrarrevolucionàries" almenys a la seva web, si ja és trist el noi capcot que no pot ni alçar el puny per l'1 de maig. Per cert, vosaltres demà no teniu RES A CELEBRAR pq de feina no en feu massa eh?! au, bon vent!
Sindicato Sindicat