Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Suport al País Valencià des d'Irlanda.
26 abr 2007
Un grup de valencians/catalans, amb el suport de les juventuts del Sinn Fein, es van reunir a Dublín (Irlanda) per a mostrar el suport al País Valencià des de l'Illa esmeralda en el dia que feia 300 anys de la pèrdua de llibertats.
103_4210.jpg
La flama al País Valencià no està apagada sinó que segueix ben viva. La commemoració del 300 aniversari de la la pèrdua de llibertats del País Valencià, va arribar fins a Irlanda.
Altre cop, la comunitat catalana que viu a l'illa esmeralda, cal recordar que és la comunitat catalana a l'exterior més activa del món, va sortir al carrer per reclamar les llibertats de les terres de parla catalana.Amb el lema "Països Catalans, independència!", un grup de valencians/catalans, tant del sud de l' Ebre com del nord, es van reunir davant l'edifici més emblemàtic del centre de la capital irlandesa. Es tracta de la GPO (General Post Office – Oficina de Correus) i és emblemàtica perquè fou el lloc on s'inicià l'aixecament de pasqua de 1916 que, un temps més enllà, dugué el país a la independència pel que fa al sud de l'illa.
Durant força estona van estar repartint fulles informatives explicant la data en concret, la Història de les terres de parla catalana i mostrant l'anhel constant de recuperar la llibertat que distingeix al poble català.
103_4214.jpg
Mira també:
http://www.catalansadublin.com
http://www.catalansadublin.com/fotosxalbum.php?pagina=/fotosxalbum.php&pagina=/fotosxalbum.php&album=103

This work is in the public domain
Colera camping CNT