Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Festa d'inici d'emissions a Post-Scriptum Ràdio
26 abr 2007
Post Scriptum Ràdio comença l'emissió regular de continguts radioactius per Internet a partir d'aquest dissabte 28 d'Abril!! Durant tot el dia a l'Ateneu Candela hi haurà un taller i a la nit... FESTA D'INICI DE TEMPORADA!!
psrflyer.jpg
-Després de l'escriptura

De les cendres de Ràdio Tse-Tse va néixer aquest projecte, Post Scriptum Ràdio, després de l'escriptura, comença l'acció, i la nostra acció pren forma de radioactivitat comunitària antagonista, que tal com indica la seva definició representa un 'a posteriori'.

Quan estàvem firmant la dissolució, vem projectar una iniciativa que solucionés les manques comunicatives de la societat civil inquieta, en el que donem lloc a una reformulació dels mitjans comunicatius, del seu ús i de les seves possibilitats.

El projecte està continuament en mutació, i es fonamenta en una comunitat creativa que utilitzant els elements oportuns, pretén acostar no només un micròfon, sinó totes les tecnologies necessàries per tal que ens poguem comunicar, i poder decidir on i com construir l'àgora que manca en el nostre món.



-Coneixement·Desenvolupament·Creació

Un projecte que divulgui coneixement, que col·labori a desfer-se de la diferència entre emissor i receptor, i que proposi una retroalimentació comunitària del saber, és a dir incitar en la participació creativa, que en gran part representa una nova forma de democràcia en la que les veus tinguin el volum suficient per ser reconegudes i valorades.

El producte social que intentem aportar és un instrument universal de diferències en la conformitat reinant, que respongui a les necessitats per poder-nos fer sentir clarament. Proposem una iniciativa que representi la destrucció dels elements que actualment deformen, aïllen i controlen la humanitat. Per donar lloc posteriorment a la creació d'un model comunicatiu que proposi els canals oportuns per tal que el coneixement lliure tingui el màxim protagonisme i una fluïdesa absoluta.

>> Mira el programa del dissabte 28: http://www.communia.org/candela/?q=node/650

>> Visita la web de la ràdio: www.postscriptumradio.org

>> Escolta la radio a: http://giss.tv:8000/psr.ogg (copia aquest link i enganxa'l al teu reproductor de multimedia habitual)



LA CIUDAD TENDRÃ? QUE OIRNOS...
Mira també:
http://www.communia.org/candela/?q=node/693

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat