Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Paradeta del Centre d'Estudis Llibertaris Francesc Sàbat pel dia de Sant Jordi
25 abr 2007
Un any més, la Federació Local de Sindicats de la CNT de Terrassa coloca una paradeta pel dia de Sant Jordi, aquest cop però, sortint en nom del recent inaugurat Centre d'Estudis Llibertaris que no és més que la Secretaria de Cultura de la nostra Federació Local.

La nostra organització des de tota la seva història a apostat per la cultura, l'educació i la formació, eines bàsiques per a la conscienciació de la societat i per a l'emancipació del poble.

Així doncs, seguint amb el nostre estil, vam decidir colocar la paradeta per l'assenyalat dia de Sant Jordi, amb material divers però monotemàtic, quasi tot referent o lligat a la nostra història i a la de l'anarquisme, cosa que cap altra paradeta oferia: llibres, petites publicacions antigues de la confederació, Cds, el periòdic CNT, samarretes... vam fer bastanta caixa tot i que ens van colocar a l'extrem del Raval de Montserrat (tocant al Mercat) i érem la última paradeta (o la primera, segons com es
veiés).

La jornada va ser positiva ja que a més de fer caixa, vam poder repartir més de 100 “Solidaridad Obrera� a les persones que s'interessaven mínimament pel nostre material i 2 dels allí presents ens vam traslladar fins la Plaça Vella (on hi havia la gran massa de gent, i totes les paradetes dels partíts polítics òbviament) i vam repartir unes 400 octavetes d'informació general del sindicat i del conflicte de Mercadona.

En resum, mitja Terrassa es va assabentar que altre cop, la CNT ha aterrat a aquesta ciutat i està fent acció sindical i cultural amb força, ganes i alegria per a què aquesta organització i les idees llibertàries tornin a tenir un pes considerable en aquest racó de món.

Secretaría de Premsa
Mira també:
http://www.cellfrancescsabat.org
http://www.cnt.es/terrassa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Paradeta del Centre d'Estudis Llibertaris Francesc Sàbat pel dia de Sant Jordi
25 abr 2007
"... sortint en nom del recent inaugurat Centre d'Estudis Llibertaris que no és més que la Secretaria de Cultura de la nostra Federació Local."
Sindicat Terrassa