Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Joel Joan encapsa-la una plataforma en defensa de la llengua. Es que desprès de 25 anys de fer llengua i país encara no he ha prou per alguns je je. Per aquest motiu per alguns es millor veure la llegua con l'unic problema que eixisteix que resoldre de veritat alguns problemas grossos que tenin.
Joel Joan lleva ya algunos años predicando el discurso de la queja permanente y del racismo étnico-lingüístico. Maestro en la pedagogía de odio, sus artículos, pésimamente escritos, denotan su ínfimo nivel cultural y unos no menos lamentables recursos intelectuales. Las digamos ideas de Joan son las propias de un adolescente frecuentador de la versión catalana de los boy scouts de los 60, confusas, contradictorias y xenófobas, y en ellas la superchería y la ingenuidad propia del ignorante aparecen a partes iguales:
En fin dicho lo expuesto chico pijo y pataleta de colegial que no le va a hacer un gran favor para mejorar la identidad del catalan desde luego, los mass media que le dejan salir por la tele deberian de ser un poco mas rigurosos con este tipo de personal.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
totalment d'acord. el dilluns estava xupant càmara en un debat de política (agora) al canal 33. joel joan és un vividor i un chaquetero.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
sempre recordare aquell dia....que van vindre els reis de ecspanya a Sabadell ...es va organitzar una manifestacio antimonarquica i bueno al acabar la manifestacio i va apareixa....(si era Joel Joan)doncs si va apareixa a la plaça amb un Taxi i va anar directa al micro (mentrestant li donaven un paper amb el discurs)i llavors es quant va llegir el discurs (que el 10% era sobre la monarquia i el 90%de patriotisme catala)...bueno segueixoo...va acabar de llegir el discurs i va agafar el taxi en el que avia vingut i va marxar....bueno es una petita anecdota que volia explikar...ya que akestas cosas no les tindriam que deixar que pasesin ya que preferixo mil vegades que o llegeixi una avia del barri..que no un oportunista pijo...la lluita esta al carrer..no deixem que taquin la cultura popular...destruccio a la cultura consumista....
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
També va fer una anunci televisiu contra les drogues i no vegis com bufa el tiu....
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
És fustrant i vomitiu que en aquests foros s'arribi a criticar algú per ser patriota català, encara que no em resulti un personatge simpàtic. Ara si que tinc clar que prefereixo al Joel Joan que no pas a tots vosaltres colla d'ecspanyols camuflats dins d'un suposat pensament llibertari. Sóu pitjor que tota la Brunete mediàtica. Aquests com a mínim defensen el que consideren com seu.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
JO , Jo , JO i JO... EGOel EGOan... Patètic tot plegat. Mereix cap importància?
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Qui ha escrit aquest post critica en Joel Joan amb un article en el qual s'hi despotrica contra els seus textos "pésimamente escritos". Quina gràcia. Algú s'ha parat a llegir el "texto" de qui ha redactat el post? Sembla que ho hagi fet amb la punta de la titola i, a sobre, es dedica a criticar els altres.
Que és un nen pijo? Doncs segurament sí. I només per això ja el critiqueu? La veritat és que cada dia em sorpreneu més, no sé on voleu anar a parar. Què voleu? Preferiríeu que el Joel Joan callés? Només admeteu als que són com vosaltres en la "vostra" lluita? Per què no critiqueu a tots aquells altres "infiltrats" que no saben ni "eskriure"? No us entenc.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Apren a escriure català i després parlem
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Uy uy que dolents que són aquests anarco-espanyolistes uy uy són maderos infiltrats.. uy uy si no saben esciure català...

Ja val de dir aixo d'anarco-espanyolistes quina escusa mes dolenta per no aturar-vos a interpretar les critiques que fem alguns.

VISCA CATALUNYA, VISCA LA ANARQUIA.

JOEL JOAN FOT EL CAMP
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Realment cada dia fa més pena Indymedia... i sembla mentida que no es suprimeixi un post que només està aqui per provocar. Això no genera debat només genera recels inútils. I evidentment, el que ha penjat el post no és cap revolucionaria, els revolucionaris no perden el temps miran-t-se el melic.

Defensar la llengua és cosa de totes i no té a veure amb cap ideologia.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
estic d´acord amb que el text és d´una qualitat ínfima i no és cap notícia. Són insults a tort i a dret sense coherència. Només vol provocar.

ens pot agradar més o menys en joel joan, potser un pijo o no... però insultar-lo perquè participa en una plataforma per la llengua catalana i la sobirania em sembla fora de lloc i de molt mal gust.

haurien d´enviar aquesta notícia-insult a la zona grisa per la seva baixa qualitat. O sinó indymedia s´omplirà de gent amb molta mala bava i pocs estudis que sota l´anonimat aniran tirant merda contra tot el que es mogui.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
Apart de tot l'esteril debat, la reflexió de que "cada dia indymedia fa més pena" queda més suada, fa ja molts anys que apareix als posts.... be, IMC no és cap "birgeuria" ni tots els post i analisi son "enlluernants" però és el que hi ha, si cada dia fa més pena... no la miris, no és obligatori, ves amb el teu pesimisme a un lloc on tinguis cada dia més alegria.
petons
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
25 abr 2007
home, piho arrogant sí que ho ho és un bon tros; ara bé, "racista ètnico-lingüístic"??? Què trons vol dir això?
Aneu a fer els deures i deixeu de perdre el temps amb aquesta parida de post!!!!
25 abr 2007
PS: independència i socialisme
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
26 abr 2007
visca catalunya i visca l'anarquía? És curiós que algú que vol enderrocar tots els estats i totes les fronteres sigui patriota.
Re: Joel Joan nen pijo amd pataleta
26 abr 2007
Posiblement de lo de nen pijo amb pataleta vagi per a ell mateix, no soporta els indepes , perque cada dia som mes, perque es un personatje que'l que ell pensa te que pensari tothom.
El problema que te amb el Joel Joan, no serà enveja???? aquet senyor si es pijo osigui si te cuartos es perque se'l guanya o no?? te una explendida carrera profesional fem "PLats bruts" "Porca miseria" i altres. Algu de aquest que el critican fan algo com a minim coherent???
en el fons els molesta que sigui indepe no ho soportan.
Visca Catalunya Lliure ,DRET DE AUTODERMINACIÓ YA!!!!!!!!!!
Sindicato Sindicat