Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder
Carlos Fabra, els seus vídeos en Sodoma
24 abr 2007
Avui va de merdes i no sigueu malpensats, no estem parlant de residus tòxics i perillosos, ni d'incineradores, tampoc de Marina d'Or i el fatxenda de Luís Aguilé. Per descomptat que no ens referim a la merda de la muntanya que no fa pudor, sinó a la de la ciutat que tot ho empesta.

Comencem pel sopar d'homenatge a Carlos Fabra, aquell sopar del Grao en el que els convidats hagueren de menjar-se la merda del seu president. Merda en forma d'excrement presidencial, si senyor, si senyora. Ho recordeu? No? ara teniu la possiblitat de rememorar aquell depravat dia.

http://www.youtube.com/watch?v=Ktz-fXpEPqw

A més en el menú també tenim un ple de la Diputació en el que Fabra i el seu partit decideixen per majoria absoluta donar de menjar merda als seus governats, tot davant el somriure d'un Fabra menjant-se els mocs. Literal. Entra i mira-ho:

http://www.youtube.com/watch?v=mZ8Ne-uMDlk

Fabiolole encara guarda més sorpreses. Temps al temps i tindreu més vídeos pudents per tocar els nassos. Proximament al fil de notícies de l'indymedia de la plana, l'únic mitjà que no menja merda!!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat