Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Dilluns engega la campanya 'decideixo decidir'
21 abr 2007
decideixodecidir.gif
Aquest dilluns, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Plataforma pel dret de decidir, que aplega més de 700 entitats d’arreu del país, engega el que ha de ser la segona fase per a la consecució efectiva d’aquest dret. Després d’haver tret al carrer centenars de milers de persones ara fa tot just un any sota el lema “Som una nació i tenim el dret de decidir�, ara toca, sota el lema “Decideixo decidir�, recollir centenars de milers de signatures per reclamar el traspàs a la Generalitat catalana de les competències necessàries perquè es puguin convocar referèndums.

Per aconseguir-ho, a més de la tasca que duran a terme les entitats que composen la Plataforma, es comptarà amb voluntaris i voluntàries que ja han mostrat el seu interès en participar-hi i que està previst que cada vegada siguin més. D’entrada, s’instal.laran 450 punts de recollida per Sant Jordi, dels quals se’n deixarà una cinquantena d’estables perquè, en dotze o quinze mesos, els catalans i catalanes tinguin l’opció d’adherir-se a la campanya. Una campanya que tot i començar i centrar-se ara en el Principat està previst que s’estengui també a les Illes Balears i al País Valencià.

Visita el web de la campanya: www.decideixodecidir.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dilluns engega la campanya 'decideixo decidir'
21 abr 2007
decideixo decidir que hi hagi vivendes dignes al meu país, sigui quin sigui. on haig de firmar? o el dret ha decidir només és per convocar una referèndum per la independència i matar-vos a palles entre nacionalistes espanyols i catalans?
puaj! quina pudor fa la vostra web! amb el joel joan i la mònica noarribes... pfff .. que fa aquesta porqueria a indymedia?
Re: Dilluns engega la campanya 'decideixo decidir'
21 abr 2007
BALDRICK, I TANT, ORGANITZES UNA RECOLLIDA DE FIRMES SOBRE EL QUE TU CONSIDERIS NECESSARI, I LA PORTES AL PARLAMENT EN FORMA D´INCIATIVA LEGISLATIVA POPULAR, VÉS... i deixa de quiexar-te sobre el que fan alguns i fem-ho tots. El dret d´autodeterminació és un dret democràtic, tan fonamental com el dret de vivenda o el dret de sanitat. que ho tinguis en compte abans de demanar censura,baldrick?
Re: Dilluns engega la campanya 'decideixo decidir'
22 abr 2007
la flama d´un Poble en moviment:
http://www.propaganda-pel-fet.info/portal/Multimedia/Video/Laflama-mp4%2

//*//tot un poble en moviement!
Re: Dilluns engega la campanya 'decideixo decidir'
23 abr 2007
des de l'esquerra independentista hauríem de col·laborar en la recollida de signatures? jo crec k sí, ja toca col·laborar tots entre tots una mica.
Sindicato Sindicat