Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Concerts de La Festassa, Festa Major Jove del Barri de la Sagrada Familia
19 abr 2007
logo 16.jpg
festassa07.jpg
Carta dirigida al districte de lâEixample i a lâajuntament més fashion del senyor Hereu (del Clos)

Equipaments pel barri. On és la biblioteca?
-     Fustes Gelabert 3012: una odissea a lâespai. Esperem que aquest equipament pel barri estigui llest abans que acabem de pagar la hipoteca i que la nostra canalla en pugui gaudir.
-     Et donem gràcies Senyor per la lentitud de les obres de la Sagrada Família. Si no, lâEsplai i el Cau faria anys que estarien buscant local. Potser el districte espera que la Divina Providència i la verge dels desemparats resolguin la situació i els hi trobin un local.
-     Els castellers migrants de la Sagrada Família: és la (típica) història dâun colâ¢lectiu no lucratiu que no té local i que, aconsellat pels poliesportius de contrastada rendibilitat, anà a assajar a lâaltre barri. Encara que es va bolcar en cos i ànima, el districte no aconseguí evitar-ho; aquella nit no van poder dormir. Sort que lâendemà es van fotre una bona fartanera en un dinar oficial: un bon tiberi ajuda a passar les penes.
-     Ballar es converteix en un privilegi: mans i mànigues han de fer a lâEsbart del barri per arribar a final de més i, segurament, l'any que ve ballaran sota la pluja...
-     Espais públics i gestió privada? Després hem de pagar per fer una xerrada. A tot ho anomenen equipament.
-     I que nâhem de dir del jovent del barri que sense miraments els vau obligar a violar les vostres lleis i okupar. Quan ens tanqueu a la presó esperem que almenys ens vingueu a veure de tant en tant. I dugueu tabac, que es pot canviar per qualssevol cosa.
-     Ara que fet i fet tampoc estem tant malament: dâaquí vint anys l'Ateneu és nostre, si et pares a pensar és menys temps que una hipoteca. Ara, que de fet, en la ilâ¢legalitat no estem tant malament, pel mateix preu prefereixo que vinguin els gossos de lâestat, que et reallotgen en els nous pisos de promoció social, dels que segur no et faran fora ni tampoc mobbing: pisos amb habitació compartida de més de trenta metres quadrats, pati interior, pensió completa i unes meravelloses vistes a través de les reixes.
-     Si mai ens falta espai podem recórrer al âfaraònicâ? local de lâAVV. Allò havia de ser com el camarot dels germans Marx, entre els dos gegants, el drac i els veïns i veïnes...En vint metres quadrats es poden fer meravelles.
-     I ens han robat el drac! Aquest no viu sota el mar, però quasi. Els problemes d'habitatge també afecten als personatges de fusta i cartró.

Sagrada Família: Un barri per a fer-hi vida. Un dia vaig veure un arbre.
-     Increïble, per conservar les dues úniques places del barri, la Sagrada Família sâha hagut de fer famosa. Donem gràcies als àcrates per no cremar-la, tot i que com aproximadament va dir G. Orwell âamb lo lletja que és no sé com lâhan respectadaâ?.
-     4000 ⬠el metre quadrat? 1000 ⬠al mes ? Mâagrada viure a Sagrada Família. Llàstima que no mâho puc permetre.
-     Si no us agrada la música, digueu-ho. Per què tantes traves a l'hora de fer concerts a l'aire lliure? Encara que us pesi, la vida es fa al carrer. Quina diferència hi ha entre beure en un banc o en una terrassa? No pensem canviar. Deixeu dâinventar ordenances absurdes.
-     Sembla que lâAjuntament tingui alguna mena dâinterès obscur en que la gent entri a pubs, discos, i afters. Potser hi ha invertit diners, o fins i tot alguns deuen ser seus. Si no, per què ens treu del carrer quan es pon el sol?
-     I de futbol ni parlar-ne. Els nens que patinaven a la plaça feien mal a la vista dels guiris. Per sort tenim lâAvinguda Gaudí, que es comptabilitza com a zona verda. Suposo que pel seu color verd-ciment.
-     LâEixample no és un parc temàtic. No aconseguireu lâAperheit de gais tant desitjat. Heteros i Homos no som tontos. Sabem que podem sortir de festa junts.
-     A pesar de tot això, no proveu de protestar, encara acabaríeu en un merder legal. Especial menció a totes aquelles que es mouen al barri i sobretot a aquelles que tenen problemes per fer-ho. Sapigueu que es pot donar suport a un veí del barri que està encausat per lluitar contra l'especulació. Absolució Jona!

Però, ei! bones festes majors a tots i actueu amb ciNisme!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concerts de La Festassa, Festa Major Jove del Barri de la Sagrada Familia
19 abr 2007
El concert d'aquest divendres és rumbeta o què és? Jaleo Real em sona que sí pero Xerramecu i Apaches no em sonen de res :S

Salut
Re: Concerts de La Festassa, Festa Major Jove del Barri de la Sagrada Familia
20 abr 2007
és rumbeta boooona!
Re: Concerts de La Festassa, Festa Major Jove del Barri de la Sagrada Familia
20 abr 2007
el rollo manuchaista és mort!

que viva la rumba a sang i foc.
Sindicat