Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Edició Especial pel Primer Aniversari del Setmanari Directa
19 abr 2007
A l'edició especial del Setmanari de Comunicació Directa per tal de celebrar el primer aniversari d'aquesta publicació, s'hi inclou un dossier sobre els mitjans de comunicació i la llibertat d'expressió.
1.jpg
Portada especial.jpg
cartellA3Directa.jpg
L'analista polític, lingüista i escriptor nordamericà Noam Chomsky entrevistat per dos redactors del setmanari relata la seva visió del panorama mediàtic internacional i de la situació del dret a la llibertat d'expressió.
També s'inclouen dues llargues reflexions de la periodista Mònica Terribas i de l'escriptor Matthew Tree sobre la informació que s'elabora actualment a Catalunya. Aquesta edició especial del Setmanari Directa també inclou cinc bitllets d'opinió realitzats per simpatitzants i membres de moviments socials: David Fernàndez, Raimundo Viejo, Esther Sancho, Jordi Martí i Ricard Vilaregut. El proper dilluns 23 d'abril durant la Diada de Sant Jordi es repartirà aquesta edició especial a les Rambles de Barcelona i a d'altres punts i paradetes a Girona, Lleida, Tarragona, Sabadell i Hospitalet.
Podeu trobar més informació del Setmanari de Comunicació Directa a la seva pàgina web: www.setmanaridirecta.info

Recordeu que demà divendres 20 d'abril a les 21h es farà l'acte de celebració a la sala Bahia, c/Olzinelles 31 de Sants, Barcelona. Hi esteu totes i tots convidats.
Mira també:
http://www.setmanaridirecta.info
http://www.setmanaridirecta.info

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat