Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Presentació a Barcelona de la Campanya
19 abr 2007
Dijous 19 d'abril a les 12 del migdia
CIEMEN Rocafort 242, bis Barcelona
El 2007, els i les catalanes, viurem el tercer centenari d'ocupació espanyola sobre els Països Catalans. Aquesta fet, de gran importància històrica, no pot seguir passant desapercebut. Gran part de la societat catalana, desconeix episodis transcendentals de la pròpia història i, per tant, de la realitat d'opressió nacional i social, que ha patit i continua patint el nostre país.

La denúncia i la reivindicació de l'inici dels 300 anys d'ocupació dels Països Catalans s'ha de concebre amb un objectiu clar: evidenciar les fermes conviccions de lluita del nostre poble per alliberar-se, tal i com s'ha demostrat en els tres segles de resistència. El moviment de resistència a l'ocupació espanyola segueix aquí, viu, existint i qüestionant l'ordre econòmic i sociopolític establert.


Així doncs, des de la campanya "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència", us convoquem a la roda de premsa de presentació de citada campanya per tal d'explicar-vos amb detall les nostres argumentacions i actes previstos.

La campanya la impulsa conjuntament l'esquerra independentista catalana, que està
formada per diverses organitzacions nacionals i una àmplia xarxa de col·lectius locals.


Dijous 19 d'abril a les 12 del migdia
CIEMEN
Rocafort 242, bis
08029 Barcelona

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat