Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
21 d'abril: Per la nostra Terra. No a l'especulació! Prou de corrupció!
19 abr 2007
cartellCompromispelTerritorip.jpg
21 d'abril: Per la nostra Terra. No a l'especulació! Prou de corrupció!

El MUP-R, Moviment per la Unitat del Poble-Republicans se adhiere a la convocatoria de la Plataforma Compromís pel Territori y llama a la participación activa en las movilizaciones del sábado 21 de abril a las 18:00 h. en:

Castelló: Pl. Independència

València: Pl. Sant Agustí

Alacant: Pl. AjuntamentEl proper 27 de maig es celebraran al País Valencià les eleccions que determinaran la nova composició dels nostres ajuntaments i de la Generalitat. Els aspirants a governar aquestes institucions han d’escoltar la veu de la ciutadania, farta de l’actual procés de destrucció del nostre territori i dels seus recursos, farta d’especulació i de corrupció sense fre.


"Compromís pel Territori", moviment ciutadà que compta amb l’adhesió dels col·lectius, plataformes i entitats que treballen a tot el País Valencià en contra d’eixe procés destructiu, i a favor d’una alternativa racional i participativa, convoca mobilitzacions ciutadanes a les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana, en la mateixa jornada del 21 d’abril, amb l'objectiu d'expressar de forma conjunta l'exigència d'aturar l'actual procés d’ocupació i degradació del territori i dels seus recursos, fent palès que per a què la societat valenciana avance en democràcia és imprescindible solucionar el problema territorial i urbanístic vinculat a l’especulació i a la corrupció.

Està en les nostres mans garantir un futur realment sostenible a un territori cada dia més fràgil i amenaçat com és el nostre. Si en la massiva manifestació del 3 de juny del 2006 a València, desenes de milers de ciutadans i ciutadanes arribats de tot el País ja expressaren aquesta exigència, ara es tracta de recordar als futurs governants de la Generalitat i dels nostres Ajuntaments que l’han de tindre present com a qüestió fonamental des del mateix inici de la seua gestió.
És per això que el proper 21 d’abril hem d’eixir tots i totes als carrers de València, de Castelló i d’Alacant per exigir un canvi radical en la política territorial i una moratòria urbanística que permeta replantejar els projectes presentats en aquests últims anys, i que dóne un temps per a elaborar un nou model territorial i una nova legislació, amb la participació de la ciutadania.


• Per aturar els projectes insostenibles!

• Per un nou model territorial basat en una nova cultura del sòl, l'aigua, l'energia i els recursos!

• Per una nova legislació que frene l'especulació i l’espoli de la terra, prime la iniciativa i el control públics, i garantesca efectivament la protecció del medi, la salut humana, el patrimoni cultural i el dret a l'habitatge!

• Per garantir la participació ciutadana!


PARTICIPA EN LES MANIFESTACIONS DEL 21 D’ABRIL A VALÈNCIA, CASTELLÓ I ALACANT


Compromís pel Territori

mup.republicans ARROBA gmail.com
Logo_MUP-R_p.jpg
Mira també:
http://es.geocities.com/mup_elx

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 21 d'abril: Per la nostra Terra. No a l'especulació! Prou de corrupció!
19 abr 2007
Al País Valencià el poble no parla espanyol...
Re: 21 d'abril: Per la nostra Terra. No a l'especulació! Prou de corrupció!
19 abr 2007
La mani de Castelló eixirà de la Farola a les 18 hores, simultàniament a les de València i Alacant.

Compromís pel Territori és una organització nascuda de la unió dels diferents Salvem i de plataformes de tota mena en defensa del país, del seu paisatge i medi ambient, i en contra dels abussos urbanístics i dels intents de construcció d'abocadors, camps de golf i urbanitzacions desmesurades. L'any passat, aquest grup va fer la seua presentació en societat pels carrers de València, amb una manifestació multitudinària.

I ara ha assumit el repte de convocar tres manifestaicons simultànies, a les tres capitals del País Valencià. En el cas de Castelló, la convocatòria és a les 18 hores, a la plaça de la Independència, La Farola. Aquesta manifestació compta amb el suport de les diferents organitzacions ecologistes i mediambientalistes de les terres castellonenques, així com de les Plataformes Antiabocadors de la Salzedella, les Coves, Càlig i Fanzara, que han demostrat ja en anteriors actes la seua gran capacitat de convocatòria. Pel que fa al món polític, compten amb el recolzament explícit del BLOC i d'EUPV, com a tals organitzacions i com a membres de la candidatura autonòmica Compromís pel País Valencià.


Per altra banda, la Plataforma No a la Contaminació del Serrallo convoca per dijous 19 una nova concentració, en aquest cas a les 19:30 hores, davant de la Tinença d'Alcaldia del Grau, per exigir que es facen medicions detallades sobre la contaminació que generen aquestes indústries, i que es prenguen mesures per atenuar-la.
Re: 21 d'abril: Per la nostra Terra. No a l'especulació! Prou de corrupció!
19 abr 2007
República? Sí, però justícia i llibertat també. República catalana (dels Països Catals), castellana (de les 2 castelles + Madrid), basca (EH), andalsa,...

Un cop siguem i tinguem plena llibertat ja decidirem federar-nos. Però sempre des de la plena independència.

Salut i socialisme!
Sindicat Terrassa