Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Contra el Feixisme, Unitat Popular
18 abr 2007
Contra el feixisme, Unitat Popular

    Ja fa alguns mesos que venim observant amb preocupació el creixement progressiu del moviment feixista a l’Hospitalet, Així com la ferma aposta organitzativa que intenten consolidar a la nostra ciutat. Organitzacions de carácter neonazi, concretament el “Frente Democrático Españolâ€? i “Españoles bajo el Separatismoâ€? s’han establert a l’Hospitalet amb objectiu de convertir-lo en un feu feixista més del cinturó barceloní. A causa d’això, diverses persones d’idees democràtiques o progressistes d’esquerra, Així com alguns sectors de la nova immigració, ja han rebut amenaces i pallises per part de cap-rapats del “Frente Democráticoâ€?, actualment a recer del seu cau miserable del barri de Can Serra, i de la seva bandera franquista.

    La situació és molt delicada i, ahir com avui, la consigna ha de ser: Contra el feixisme, UNITAT POPULAR.

    És necessària la unitat de totes les forces populars, progressistes d’esquerra i veïnals de la nostra ciutat per tal d’aconseguir derrotar la reacció, sigui quina sigui la seva forma. És així com les veïnes i els veïns de l’Hospitalet deixarem diàfanament clar que les conductes xenòfobes i els valors autoritaris propis del feixisme no tenen ni tindran mai cabuda en una ciutat com la nostra, aixecada pels immigrants i veritable conglomerat d’incomptables cultures .

    Per deturar aquest procés organitzatiu incipient de l’espanyolisme d’ultradreta, per acabar amb aquesta onada de violència feixista i amb objectiu d’evitar futures situacions lamentables demanem:

-La fi de la impunitat neonazi pel que fa als cossos policials, massa sovint autèntics valedors de la intolerància.

-El tancament del local del “Frente Democrático Español�, ja que és l’element aglutinador de tota la ultradreta de l’Hospitalet.

Veïnes i veïns, no som un poble de bèsties:

Si sou dels que lluiten per una societat justa, si sou solidaris amb els qui pateixen intolerància, si treballeu per la llibertat de les persones i dels pobles, si sou bisexuals, homosexuals o transsexuals, si estiumeu la cultura, si sou anticapitalistas, si procediu de fora de Catalunya o d’enllà de l’Estat Espanyol, si estimeu la Llibertat o la Democràcia, si esteu encontra de l’autoritarisme, del masclisme o de l’espanyolisme,si sou de Classe Treballadora, uniu-vos per cridar

FORA FEIXISTES DE L’HOSPITALET I D’ARREU!!!


Antifa.Hospitalet ARROBA gmail.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat