Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La UAB col·labora amb l'exèrcit
18 abr 2007
Estudiants de la UAB, antimilitaristes, indepes, anarcos, comunistes, .... algú hauria de fer quelcom, això és indignant.
El 20 d'abril comença un curset anomenat: "Un ejército para el siglo XXI para alumnos de universidad".

Les ponències es faran a la capitania general de Barcelona i inclou una visita a l'Academia militar general de Saragossa. Podeu veure el programa a: http://www.icps.es/archivos/seminaris/CAPITANIAabril07.pdf

Aquest curset està coorganitzat per l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, adcrit a la UAB i presidit per Celestino Corbacho.

Podeu enviar les vostres protestes a vidalqm ARROBA diba.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La UAB col·labora amb l'exèrcit
18 abr 2007
quin descobriment...

la UAB és una empresa capitalista més
Re: La UAB col·labora amb l'exèrcit
18 abr 2007
Sí la UAB és una universitat/empresa que l'unic que defensa és el poder dels diners, van molt de democrates i lliberals però en realitat no ho són. Lo que s'ha de començar a fer és participar en les asemblees contra el Pla Bolonia, sota un lema que unifiqui als indepes, anarquistes, comunistes, etc. deixa de pensar com grup de idees afins (siguin les que siguin) a pensar com a estudiants perjudicats i començar a moure fitxa ja perque sembla que la gent no s'entera que els credits, les beques, canvien ¨gracies¨ a aquest pla. No espereu a que els rectors us diguin que el Pla Bolonia és dolent perque no ho faràn, actuem ja i fem una mica de SOROLL.
Re: La UAB col·labora amb l'exèrcit
18 abr 2007
doncs a Tarragona, la Universidad Politécnica de Madrid organitza, amb ICB, un Congrès sobre Balística. 650 congressistes xerrant sobre com matar més i millor.
Re: La UAB col·labora amb l'exèrcit
18 abr 2007
No és la única col·laboració de la UAB amb l'exèrcit i la indústria militar, també hi ha grans projectes de recerca que malauradament no coneixem amb prou detall, Arcadi Oliveres potser en té més informació, i com no El Corte Inglés, que mitjançant la seva agència de viatges s'embutxaca milers i milers d'euros a l'any com a organitzador exclusiu de tots els viatges de la universitat, alguns per a projectes relacionats amb la indústria militar.

Això és especialment trist si tenim en compte que la uab va fer una gran campanya en contra de la guerra i la indústria militar arran de la invasió d'Iraq, però ja se sap, business is business, sinó que els ho preguntin a determinats partits polítics que tant en contra de la guerra estaven, i que ara no fan sinó recolzar polítiques criminals i terroristes arreu del planeta.
Sindicato Sindicat