Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
Millor llegir el comunicat que ha fet públic la família:
ELS MOSSOS "CARREGUEN" CONTRA LA FAMÃ?LIA DE NÃRIA PÃRTULAS

Dissabte 14 d'abril. S'acaba la manifestació. Som davant els jutjats. No hi ha hagut cap incident. La gent que quedem, uns pocs familiars i amics, ens anem acomiadant.

Quatre noies parlem tranquil·lament damunt la cera. La furgoneta dels mossos vol sortir. El copilot ens diu de males maneres que ens apartem, el conductor comença a cridar. Sentim i veiem cops des de dins de la furgoneta, un familiar també pica amb la mà, i de cop i volta comencen a sortir mossos i a donar cops, piquen a l'oncle de la Núria, els seus fills reben empentes quan intenten protegir-lo, la seva tia rep cops de porra a les cames i cuixes i tiren per terra al pare de la Núria.

Un moment de caos. Els mossos volen emportar-se a l'oncle per identificar-lo...(no el deixem sol) diuen que el tenen vigilat i no el deixaran marxar. Nosaltres demanem que s'identifiquin els mossos que "han fet la feina"...però, ves per on, aquest sí que han marxat.


A casa nostra, d'això en diuen ser covard!


Aquesta resposta tan violenta i desproporcionada per part dels mossos, no fa res més que verificar que han perdut els papers!

Tot això passa després que des de fa dies s'està multant a companys de la Núria, s'està investigant i intimidant persones (intimidar vull dir que un jove penja un cartell del concert del dia 20 a Sarrià de Ter) i el posen dins d'una furgoneta i els fan despullar)

Senyores i senyors polítics, no en tenen prou! No els fa vergonya! No ensinistrin només als seus mossos perquè actuïn, segur que poden ensenyar-los a parlar (vostès ho fan molt bé això de parlar per parlar!)

Perquè qui representa que ens ha de protegir, ens agredeix, qui ha de governar ens ignora (aquesta vegada també són ordres de Madrid?), però no són els seus cops de porra el que ens fa mal, ni tant sols la seva incompetència. El que ens dol es que la Núria està tancada a la presó, però amb ella i som tots i no pararem fins que la Núria sigui lliure!

Campanya per la llibertat de la Núria Pòrtulas,

Sarrià de Ter 17/04/07

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
Núria lliure, lliures tots.
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
demà la Mayol va a al facultat d'història a les 7 de la tarda.

Solidaritat amb la Núria!

Canya a Iniciativa!
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
el 23 d'abril (Sant Jordi) iniciativa serà a les rambles en un stand, podem repartir fulls sobre la núria, recollir signatures, portar pancartes.... ben a prop d'ells
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
Llibertat per la Nuria i Joan.

Aquests Mossos venen en representació de TOTS els partits politics a atacar a qui es solidaritza amb una companya ANARQUISTA.

Aquesta es la veritat i no sha d'intentar dissimular amb paraules boniques.

LA NURIA ES ANARQUISTA I ESTA EMPRESSONADA PER SER AMIGA D'UN ALTRE ANARQUISTA ANOMENANT JOAN.


Solidaritat activa
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
17 abr 2007
Per Sant Jordi, a GIrona, hi ha convocada una cacerolada a les 19h davant la paradeta d'ICV.
Salut.
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
18 abr 2007
'Senyores i senyors polítics, no en tenen prou! No els fa vergonya! No ensinistrin només als seus mossos perquè actuïn, segur que poden ensenyar-los a parlar '. No se si os exaspera tanto como a mi esta frase, que encuentro que reafirma el sistema politico-policial, aunque trate de cambiar las hostias por la palabrería. Me parece degradante y sobre todo muy poco consecuente con las ideas de la gente por la que se lucha y que está dentro de la cárcel, aun más desde un grupo de personas que firman como 'campanya de liberación de Núria'. Hace poco leí en el foro de alasbarricadas que esta era la mejor campaña llevada a cabo desde hacía mucho tiempo y que se notaba que la llevaban lxs familiares de Nuria y no un grupo anarquista. Sí, se nota en el obviar el discurso subyacente a cualquier presx de tendencias libertarias y sus vínculos con demás que sufren su misma represión.
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
18 abr 2007
Han desconvocat la visita de la Mayol a la facultat d'història...

Polítics fora de la ub
Salut!
Re: Familiars de Núria Pòrtulas denuncien els mossos d'esquadra per agressions
18 abr 2007
a mi també m'exhapera la frasecita te ous el tema i aixó que pertanyo a l'asemblea,encara que se me discrimina bastant obviament, pero mira els hi ha de tots els colors. A la campanya s'esta currant molt la gent esta molt implicada el problema esque hi ha uns quants de taranna `politic' que estan asumint molt mando, i mes ara que s'apropan eleccions, ja saben que no faran res, pero si es poden portar tres vots doncs ja els hi va be, els politics son aixó , només que politics.
Encara que tot s'ha de dir han tirat endavant moltes i molt bones iniciatives es saben organitzar i montar bones asembleas, per aixó son politics ¡clar¡ palabreria no els hi falta, pero es cert que han sapigut recolçar a la familia i ells agraïts. Però ara ja copmençan a passar-se aquesta frase possa els pels de punta per xorra per pija i per ñoña.
Aixó es intolerable i es un problema de violació dels drets humans no de politica,Aqui em vist com s'emplea la policia amb els mes desprotegits precisament amb els mes grans, i els familiars directes que son els que mes mal fan, D'aixó es diu brutalitat policial i mereix una denuncia i una investigació fins arrivar al responsable i que aquest sigui jutjat i castigat per el delicte que ha comés, i no un miting.
Per aixo em de ser cada dia mes a las manis, a las concentracions, perque a molts de nosaltres ens estan intentant coacionar i represaliar amb identificacions i cacheos sense sentit, i per aixo mateix ara em de ser mes forts, perque el seu unic objectiu es intimidatori,de forma que a cada convocatora cada dia mes gent al carrera, i que les foll........
Sindicat